cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprajmi vse piškotke

Alesis Nitro Mesh Kit Special Edition SET

Seti elektronskih bobnov | Koda izdelka: NITROMESHSPCEDXEU-SET | ID: 368218

Alesis Nitro Mesh Kit Special Edition SET

Alesis Nitro Mesh Kit Special Edition SET

To je samodejni prevod s programsko opremo:

GLAVNA SLIKA KOMPLETA JE Ilustrativna! - SET z dodatki za znižano ceno. Prej ali slej boste potrebovali dodatke in potrošno matično ploščo. Če se odločite za nakup zdaj, boste prihranili veliko denarja in časa. Kasneje se s tem ni treba ukvarjati, poleg tega pa imate zagotovilo, da dodatki, ki so vključeni v poseben SET, popolnoma ustrezajo instrumentu.

Parametri in specifikacija

Ponujena konfiguracija

Set

Število zvokov

385

Prednastavitve (presets)

40

Število skladb

60

USB

Da

MIDI interface

Da

Metronom

Da

Vklj. pedala

Da

Vklj. palice

Da

Reža za kartice SD

Ne

Set

Da

Adapter priložen

Da

Napajanje

Država izvora

Kitajska

Izdelki v kompletu

1 x

Alesis Nitro Mesh Kit Special Edition

Alesis Nitro Mesh Kit Special Edition

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zdaj na voljo v rdeči barvi po meri, Alesis Nitro Mesh Special-Edition 8-delni elektronski bobenski set ponuja najbolj realistično igralsko izkušnjo za vsakega bobnarja in ostane popolnoma tih v situacijah, ko nobenega ne želite motiti. To je popoln 8-delni elektronski komplet bobnov, osredotočen na tehnologijo bobnov z mrežno glavo nove generacije Alesis. Mrežne glave so enotni prednost elektronskih bobnarjev zaradi njihovega naravnega občutka in ultra tihega odziva. Ta posebna izdaja Nitro Mesh Kit vam nudi 8-palčni mrežni boben z dvojnim pasom in tri 8-palčne mrežice. Vsebuje vse drugo, kar potrebujete za izdelavo kompletnega bobna; tri 10-palčne cimbale, po meri narejena hi-hat pedala Alesis po meri in trpežna stojala ter trpežna aluminijasta stojala s 4 stebrički. Alesis vključuje tudi vse kable, napajalnik in ključ za boben za enostavno nastavitev. Vse to povezuje z njihovimi legendarni elektronski bobenski modul Nitro, ki ima na stotine zvokov bobna in tolkal, 40 kompletov bobnov in 60 vgrajenih skladb za predvajanje. In, kot to zahtevajo vsi bobnarji, ima dodatni vhod za priključitev pametnega telefona ali predvajalnika glasbe za takojšnjo prakso in spremljava.

1 x

LEWITZ HP710

LEWITZ HP710

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Dinamične zaprte slušalke zagotavljajo široko frekvenčni odziv 10 Hz - 26 kHz. Opremljeni so z visokozmogljivimi 40 mm gonilniki in obsežnim ohišjem, ki omogoča udobno prileganje in kakovostno izolacijo prostorskega hrupa. Slušalke imajo 3 m dolg kabel s 3,5 mm stereo priključkom / vključujejo 6,3 mm vtič /. Voznik: 40 mm. Občutljivost: 99 dB. Impedanca: 32 Ohm. Frekvenčni odziv: 10 Hz - 26 kHz. Najv. moč: 600 mW. Nazivna moč: 300 mW. Teža: 260 g. Barva: črna

1 x

Goodwood GW 5A Wood Tip

Goodwood GW 5A Wood Tip

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Bobni, narejeni iz hickoryja, odličen les za težje stile. Njen težji občutek naredi palice bolj stabilne in manj nagnjene k lomljenju. Palice so tehtane proti konici, kar omogoča hiter napad in odziv vaših bobnov. Opremljeni so z leseno konico in velikosti 5A.

1 x

Soundking DF089

Soundking DF089

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zložljiv rotacijski bobnični stolček ali klopi s tipkovnico z udobnim okroglim sedežem in trdno konstrukcijo stativa iz jekla. Noge so opremljene s protizdrsnimi gumijastimi konicami za boljši oprijem. Nastavljiva višina: 600-810 mm. Črna barva.

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0

Imate Alesis Nitro Mesh Kit Special Edition SET , ali ste ga že uporabljali?

© 2004-2020 Muziker | Alesis Nitro Mesh Kit Special Edition SET
Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj