cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

Audio-Technica AT-LP1240-USB

Gramofoni | Koda izdelka: AT-LP1240USB | ID: 217855

Ni več v prodaji
Audio-Technica AT-LP1240-USB
Primerjaj 4 alternative tega izdelka

Ta izdelek se je prenehal izdelovati ali pa ni več del naše ponudbe.
Iščete zamenjavo?

+38617778667 Napišite nam

Audio-Technica AT-LP1240-USB

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Profesionalni analogni / analogni DJ gramofon z neposrednim pogonom, ki je zasnovan predvsem za uporabo DJ-jev v nočnih klubih, na turnejah in v mobilnih aplikacijah, lahko pa jih ljubitelji glasbe uporabljajo tudi za predvajanje domačih glasbenih zbirk. Eleganten, eleganten sijajno-črn in srebrn dizajn se prilega vsakemu stereo glasbi ali sistemu za domačo zabavo, vgrajen preklopni fono predojačevalnik pa omogoča uporabo s številnimi sprejemniki, električnimi zvočniki in drugimi A / V komponentami. Kot dodatno prednost ponuja izhod USB, ki omogoča neposredno povezavo z računalnikom za enostavno pretvorbo LP v digitalno. Gramofon uporablja močan 16-polni trifazni motor z direktnim pogonom za neomajno stabilnost hitrosti, skupaj z enostavnim predvajanjem nazaj, premikanjem naprej in nazaj ter tiho delovanje pri 33-1 / 3, 45 ali 78 vrtljajih na minuto. Vsebuje tonsko roko v obliki črke S z nastavljivo silo sledenja (protiutež) in nastavitvijo proti drsanju ter odstranljiv univerzalni nosilec kartuše (kartuša je na voljo posebej). Dodatne funkcije, prijazne DJ-jem, vključno z blaženo lito aluminijasto ploščo (332 mm) s stroboskopskimi oznakami hitrosti in drsnim predpražnikom, osvetljenim indikatorjem hitrosti in nastavljivim krmiljenjem naklona, gumbom za zagon / zaustavitev, snemljivo ciljno lučjo za pisalo, namensko tonsko ozemljitvijo prtljažnik, hidravlično dušena ročica dvigala in naslon za roko z zaklepnim tonom, ki roko in kartušo ohranjata na mestu med prevozom. Gramofonska plošča je na voljo s programsko opremo Audacity, združljivo s PC in Mac, ki pretvori zvok na posnetek v MP3, WAV ali druge digitalne zvočne datoteke. Vključeni so tudi dvojni izhodni kabel RCA z ozemljitveno žico, dva izhodna adapterjska kabla (dvojna RCA ženska do mini vtiča & amp; dvojna RCA ženska do mini vtičnice), USB kabel, napajalni kabel, adapter s 45 vrtljaji v minuti, in odstranljiv pokrov za prah. Dimenzije: 450 x 353 x 166,5 mm. Teža: 12,5 kg.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Adapter priložen

Da

Napajanje

240V

Država izvora

Kitajska

Skupna recenzija na podlagi 5 uporabniških recenzij:

4

Imate Audio-Technica AT-LP1240-USB , ali ste ga že uporabljali?

Emanuel V.

Kvaliteta izdelave

Lastnosti/možnosti

Razmerje med kvaliteto in ceno

Splošni vtis

Datum
19.01.2020

Abaolutely disgusted! They have sent me a broken product! Haven't managed to talk to them yet, will try again tomorrow. Absolutely fucking disgusted! Should they not fully refund me foe my purchase, they will be sorry for it. Should expect my call tomorrow, and better answer it!

Martin A.

Kvaliteta izdelave

Lastnosti/možnosti

Razmerje med kvaliteto in ceno

Splošni vtis

Datum
03.01.2018

Gramec je fajn, mám z něj radost. Líbí se mi, jak je těžký. Spousta nastavení, které je hodně intuitivní. Jen je škoda, že přenoska je součástí dodávky pouze v Austrálii a v Americe. Dosud jsem nevyzkoušel propojení přes USB s PC.

jános m.

Kvaliteta izdelave

Lastnosti/možnosti

Razmerje med kvaliteto in ceno

Splošni vtis

Datum
19.04.2017

Nagyon jó lemezjátszó! Nagy hangerőn sem gerjed.euro-italo disco zenéhez használom ortofon320u hangszedővel.Az USB -t még nem használtam.Pop rock zenéhez kiváló stabil nagy nyomatékú készülék.Ilyen célra ajánlani tudom mindenkimek.

Jakub R.

Kvaliteta izdelave

Lastnosti/možnosti

Razmerje med kvaliteto in ceno

Splošni vtis

Datum
14.02.2017

I don't receive my Club muziker card

Artur D.

Kvaliteta izdelave

Lastnosti/možnosti

Razmerje med kvaliteto in ceno

Splošni vtis

Datum
07.11.2016

Super sprzęt i naprawdę godny polecenia. Po podstawowej kalibracji gra super i brak jakichkolwiek przydźwięków.

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj