Izberi državo za dostavo naročila

Prodaja končana

Babolat Jet Mach 3 Clay Men Blue Ribbon 41 Moški teniški copati

5
Z Jet Mach 3 smo recept za prodajno uspešnico dvignili na novo raven. Jet Mach III, ki je še vedno zasnovan tako, da vam nudi maksimalno natančnost in svobodo pri vseh vaših gibih, zagotavlja še večjo lahkotnost, udobje in stabilnost z najnovejšim...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 4093-30F21631-7,5 | ID: 1057262

Babolat Jet Mach 3 Clay Men Blue Ribbon 41 Moški teniški copati

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Z Jet Mach 3 smo recept za prodajno uspešnico dvignili na novo raven. Jet Mach III, ki je še vedno zasnovan tako, da vam nudi maksimalno natančnost in svobodo pri vseh vaših gibih, zagotavlja še večjo lahkotnost, udobje in stabilnost z najnovejšim razvojem tehnologije Matryx®. Njegov podplat Michelin je bil preoblikovan tako, da je pripravljen na vsak nenaden začetek in ustavitev, hkrati pa zagotavlja optimalno vzdržljivost.

PREDNOSTI

BREZKOMPROMISNA LAHKOST

  • Z uporabo edinstvenega materiala MATRYX EVO s svojimi PAHT in aramidnimi nitmi, nameščenimi na določenih območjih, smo lahko naredili čevelj ultra lahek in odporen proti obrabi, ne da bi pri tem ogrozili stabilnost in podporo.

UDOBJE IN BLAŽENJE UDARCEV

  • Sistem KPRSX je bil razvit za optimalno blaženje udarcev v vseh fazah igre. Celoten petni del je zaščiten z EVA peno z manjšo trdoto, ki absorbira udarce v kateremkoli položaju. Njegovo petno zibanje olajša premikanje stopala v fazi prehoda med zaviranjem in ponovnim speljevanjem. Rezultat: absorpcija udarcev brez primere.

VZDRŽLJIVOST PODPLATA

  • Podplat je bil preoblikovan, da bi se natančneje odzval na zahteve igre: površina in debelina tekalne plasti je bila povečana na območjih z največ obrabe in zmanjšana na manj obremenjenih območjih.
  • Podplat JET MACH 3 še vedno uporablja tehnologijo Michelin Premium in nudi povečano vzdržljivost za zmanjšanje obrabe in odrgnine zaradi specifičnih gibov tenisa.

MATRYX EVO

  • Matryx je ekskluzivna patentirana tkanina, razvita v tesnem sodelovanju med podjetjem Babolat in strokovnjakom za tehnične tkanine Chamatex. Različica EVO je tkana z žakardnim postopkom, ki ohranja sistem 'Stability arch' in visoko trdna aramidna in poliamidna vlakna. Premer niti je bil prilagojen in monofilamenti odstranjeni za večjo prožnost/fleksibilnost in udobje. Tehnologija Matryx® EVO je bila zasnovana tako, da nudi optimalen kompromis med udobjem, podporo in vzdržljivostjo.

KPRSX 2

  • Celoten petni del je zaščiten z EVA peno z manjšo trdoto, ki absorbira udarce v kateremkoli položaju.

MICHELIN TENIS

  • Sestava gume Michelin je dokazala svojo vrednost v zadnjih 15 letih in pozneje. Ponuja odlično kombinacijo oprijema in vzdržljivosti za izpolnjevanje ekstremnih zahtev dela teniške noge.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Starostna skupina

Spol


Velikost

Velikost EU

41

Velikost US

8

Velikost UK

7,5


Lastnosti

Barva

Barva glede na proizvajalca

Blue Ribbon

Serije


Mere in teža

Teža

330 g


Država

Država izvora

Vietnam


Priporočljivi dodatki

Recenzije

5 / 5

Glede na število ocen: 1

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Vse ocene prihajajo od preverjenih strank, ki so v preteklosti že kupile izdelek pri nas.

W

Wilhelm S.

de Zastava

Nemčija

02.08.2023

Super leicht

Samodejno prevedeno

Te ocene ni mogoče prevesti.