cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

BC RICH VILLAIN ESCAPE 8 Black

3,75
8-strunska električna kitara iz serije VILLAIN z obliko Super-ST. Telo inštrumenta je narejeno iz lipovega lesa z vezavo belega sloja, javorjevo javorjevo vratu z "pobarvanim" zaključkom je opremljeno s palmino palisawood s polmerom 16 "in...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: VLE8BK | ID: 219897

BC RICH VILLAIN ESCAPE 8 Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

8-strunska električna kitara iz serije VILLAIN z obliko Super-ST. Telo inštrumenta je narejeno iz lipovega lesa z vezavo belega sloja, javorjevo javorjevo vratu z "pobarvanim" zaključkom je opremljeno s palmino palisawood s polmerom 16 "in ščitniki Jumbo. Širina sintetične grafitne matice je 55 mm, lestvica dolžina je 686 mm. Kitara ponuja Hardtail 8 most, nastavitvene stroje BC Rich Diecast in strojno opremo v črni barvi. Visokokakovosten zvok zagotavljata 2 BDSM 8 String Humbucker pickupi, nadzira pa ga nastavlja 3-mestno stikalo in potenciometri Master Glasnost in glavni ton Barvna zasnova: črna.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

3,75