cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

Behringer Crave Cover SET

Synthesizer | Koda izdelka: CRAVE-BEHRINGER-SET | ID: 388291

Behringer Crave Cover SET

To je samodejni prevod s programsko opremo:

GLAVNA SLIKA KOMPLETA JE Ilustrativna! - SET z dodatki za znižano ceno. Prej ali slej boste potrebovali dodatke in potrošno matično ploščo. Če se odločite za nakup zdaj, boste prihranili veliko denarja in časa. Kasneje se s tem ni treba ukvarjati, poleg tega pa imate zagotovilo, da dodatki, ki so vključeni v poseben SET, popolnoma ustrezajo instrumentu.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Vrste učinkov

Ne

Set

Da

Ponujena konfiguracija

Arpeggiator

Da

Polifonija

1

Sound Engine

Pitch bend

Ne

Oscillators

LFO

1

Aftertouch

Ne

Envelope

Modulacija

Da

Izhod za slušalke

Da

MIDI interface

Da

Sekvencer

Da

Barva

Snemalni medij

Pedal Inputs

Ne

USB MIDI

Da

Bluetooth

Ne

USB to Device

Da

Širina (cm)

32

Višina (cm)

4,7

Globina (cm)

16,4

Neto teža (kg)

1,5

Adapter priložen

Da

Vsebina paketa

Država izvora

Kitajska

Izdelki v kompletu

1 x

Behringer Crave

Behringer Crave

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Analogni polmodularni sintetizator s 3340 VCO, klasičnim lestvenim filtrom, 32-stopenjskim sekvenčnikom in 16-glasovno poli verigo podjetja Behringer. Analogni sintetizator vsebuje legendarno oblikovanje Prophet 5 VCO, ki omogoča noro maščobno ustvarjanje glasbe. Čista analogna pot signala, ki temelji na pristnih VCO, VCF in VCA modelih. Super bogat oscilator z impulznimi in izhodnimi valovi za vrhunske zvoke. Klasični filter Moog 24 dB z resonanco za legendarne zvočne lastnosti. Način preklopa z nizkim / visokim prehodom filtra za izboljšano ustvarjanje zvoka. Sodoben in enostaven 32-stopenjski sekvenčnik z 64 vgrajenimi režami za shranjevanje. Napredni arpeggiator s širokimi vzorci za odlične zvočne učinke. Namenski in popolnoma analogni trikotnik / kvadratni val LFO. 16-govorna poli veriga omogoča kombiniranje več sintetizatorjev za do 16 glasovne polifonije. Polmodularna zasnova s privzetimi usmeritvami ne potrebuje popravka za takojšnjo delovanje. 18 x 14 V / I matrika za neverjetno široke in prilagodljive možnosti popravkov. Generator hrupa močno poveča generacijo valov. 47 kontrol omogoča neposreden in v realnem času dostop do vseh pomembnih parametrov. Zunanji zvočni vhod za obdelavo zunanjih virov zvoka. Celovita izvedba MIDI z MIDI kanalom in izbiro prednostne naloge.

1 x

Decksaver Behringer Crave Cover

Decksaver Behringer Crave Cover

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Pokrov je izdelan po meri iz super močnega polikarbonata, da ščiti vaše naprave, faderje in kontrole med prevozom. Vsak Decksaver je oblikovan po meri za popolno prileganje, hkrati pa upošteva kable, kar omogoča napravi, da sedi pripravljena za delovanje.

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0 x ocenjeno

0

Imate Behringer Crave Cover SET , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj