cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprajmi vse piškotke

normalna-staticka-stranka-bitcon.jpg

 V Muzikerju nakupujete z virtualno valuto Bitcoin

Želimo Vam ponuditi najbolj udoben nakup, kar pomeni tudi ostati v koraku s časom. Zato lahko od sedaj naprej svoja glasbila pri nas kupujete tudi z virtualno valuto Bitcoin.

Bitcoin je prva virtualna valuta, katera je bila ustanovljena leta 2009 in trenutno sodi med standardne plačilne enote v modernih internetnih trgovinah. V najbolj razvitih mestih po svetu pa je Bitcoin tudi vsakdanji način plačila za kavo ali kosilo. Muziker želi biti številka ena na trgu, tako da vam kot ena izmed prvih glasbenih trgovin ponujamo možnost plačila z virtualno valuto Bitcoin.


Kakšne so prednosti nakupa s plačilo preko Bitcoin?

1. Decentralizirana valuta : Število "virtualnih kovancev" v obtoku je dano vnaprej, torej valuta ne podlega nobeni inflaciji in nobena vlada, država ali kdor koli nima nanj vpliva.

2. Maximalna varnost: Pri nakupu Vam ni treba vnašati številke bančne kartice ali katerih koli drugih občutljivih podatkov. Celoten nakup poteka zgolj z virtualno valuto Bitcoin.

3. Enostaven nakup: Nakup in plačilo z Bitcoin je enostavno in ugodno. Nakup valute je enostaven s pomočjo virtualne denarnice, katero lahko obenem uporabite tudi za plačilo nakupa.


Spet nam je uspelo premakniti meje standarda. Prinašamo Vam celo vrsto ugodnosti, ki sodijo k moderni spletni trgovini.

Kliknite sem in ugotovite kaj vse ponujamo, da bi bili najboljša izbira za Vas.

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj