cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Charvel Pro-Mod San Dimas Style 1 HH, Maple Fingerboard, Slime Green

Električna kitara s San Dimas obliko telesa iz serije Pro Mod, ki vsebuje jekleno ohišje in vijak, enodelni javorjev vrat iz četrtine, s klasičnim profilom San Dimas. Vrat je opremljen z javorjevim prstom s sestavljenim polmerom (12 ”-16”), 22...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 296-6000-525 | ID: 219517

Charvel Pro-Mod San Dimas Style 1 HH, Maple Fingerboard, Slime Green

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara s San Dimas obliko telesa iz serije Pro Mod, ki vsebuje jekleno ohišje in vijak, enodelni javorjev vrat iz četrtine, s klasičnim profilom San Dimas. Vrat je opremljen z javorjevim prstom s sestavljenim polmerom (12 ”-16”), 22 skakalnimi ploščicami in vložki s pikami. Dolžina lestvice je 648 mm, širina matice 43 mm. Instrument je opremljen z enim samodejnim pikapolom Seymour Duncan Zebra SH-1 '59 v položaju vratu in enim nabiralnikom Seymour Duncan JB TB4 v položaju mostu, ki daje agresiven in rezalni ton, ki se zlahka sliši skozi mešanico. Zvok lahko nastavite s tritočkovnim stikalom za prevzem in enotnim črnim glavnim nadzorom glasnosti. Druge funkcije vključujejo enoslojni črni črni ščitnik, vrhunsko nameščen izhodni e-priključek, vgradni originalni most Floyd Rose z dvojnim zaklepanjem tremolo in zaklepno matico R3, tunerji Charvel in črno okovje. Slime Zelena barvna zasnova.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska