cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Charvel Pro-Mod So-Cal Style 1 HH, Maple Fingerboard, Slime Green

Elegantna električna kitara s San Dimas obliko telesa iz serije Pro Mod, ki je vroče opremljena za srhljiv zvok ter izjemen občutek in zmogljivost. Odlikuje jo jelševo ohišje in vijak iz enodelnega javorjevega javorjevega vratu s klasičnim...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 296-7000-525 | ID: 219515

Charvel Pro-Mod So-Cal Style 1 HH, Maple Fingerboard, Slime Green

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Elegantna električna kitara s San Dimas obliko telesa iz serije Pro Mod, ki je vroče opremljena za srhljiv zvok ter izjemen občutek in zmogljivost. Odlikuje jo jelševo ohišje in vijak iz enodelnega javorjevega javorjevega vratu s klasičnim profilom San Dimas. Vrat je opremljen z javorjevim prstom s sestavljenim polmerom (12 ”-16”), 22 skakalnimi ploščicami in vložki s pikami. Dolžina lestvice je 648 mm, širina matice 43 mm. Instrument je opremljen z enim odvzemom zvoka Seymour Duncan SH-6N Distortion v položaju vratu in enim nabiralnikom Seymour Duncan T6-6 distortion v položaju mostu, ki daje agresiven in rezalni ton, ki se zlahka sliši skozi mešanico. Zvok lahko nastavite s tritočkovnim stikalom za prevzem in enotnim črnim glavnim nadzorom glasnosti. Druge funkcije vključujejo enoslojni črni črni ščitnik, vrhunsko nameščen izhodni e-priključek, vgradni originalni most Floyd Rose z dvojnim zaklepanjem tremolo in zaklepno matico R3, tunerji Charvel in črno okovje. Slime Zelena barvna zasnova.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska