cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Cort KX5 FR-CQ BK

Električna kitara iz serije KX s super ST obliko telesa in posebnimi umetninami na sprednji plošči, ki jih je oblikoval oblikovalec Stephen Jensen, umetnik, ki je glasbi zelo blizu. Telo inštrumenta je izdelano iz basove z belo vezavo, vrat...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: KX5-CQ-BK | ID: 221230

Cort KX5 FR-CQ BK

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara iz serije KX s super ST obliko telesa in posebnimi umetninami na sprednji plošči, ki jih je oblikoval oblikovalec Stephen Jensen, umetnik, ki je glasbi zelo blizu. Telo inštrumenta je izdelano iz basove z belo vezavo, vrat kanadskega trdega javorja je opremljen s palico palisawood s polmerom 400 mm in 24 velikimi pečmi. Dolžina lestvice je 648 mm. Kitara vsebuje dvojno zaklepanje most Tremolo III, nastavitvene stroje Die Cast, strojno opremo v črni barvi in strune D'Addario EXL110. Kakovost zvoka zagotavljata 2 pickupa, Motherbucker MB-2F in MB-2R, medtem ko je pod nadzorom in nastavitvijo s 3-mestnim stikalom in potenciometri glasnosti in tona (s potiskom / potegom). Barvna zasnova: črna.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska