cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

Delphin Magma M3 Duo Feeder 3,3 - 3,9 m 100 g

Delphin MAGMA M3 DUO, ki je na voljo v bordo rdeči barvi, je član najuspešnejše Delphinove serije podajalnih palic, opremljenih s podaljškom. Poskušali smo obdržati vse lastnosti, zaradi katerih so te palice prodajna uspešnica, a kljub temu smo doda

Koda izdelka: 101000296 | ID: 353775

€67,90
€74,90
- 9%
Na zalogi spletne trgovine 2 kos
Pošljemo dnes
, 2021-05-25
Brezplačno darilo 
Pri vsakem nakupu nad 49 € si lahko izbereš darilo po svojem okusu.
Izberi darilo

Delphin Magma M3 Duo Feeder 3,3 - 3,9 m 100 g

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Delphin MAGMA M3 DUO, ki je na voljo v bordo rdeči barvi, je član najuspešnejše Delphinove serije podajalnih palic, opremljenih s podaljškom. Poskušali smo obdržati vse lastnosti, zaradi katerih so te palice prodajna uspešnica, a kljub temu smo dodali tudi nekaj povsem novega, da bi še bolj dvignili raven kakovosti, zanesljivosti in užitka v ribolovu. To je glavna ideja razvoja tehnologije Delphin 2Power. Ta tehnologija je sestavljena iz dveh podsegmentov, PowerWrap in PowerJoin. Oba segmenta sta bila uporabljena za vsak model serije MAGMA M3. Tehnologijo PowerWrap boste opazili takoj po prvem stiku s palico. Gre za dodatno navijanje ogljikovih trakov po celotni dolžini slepega stena, ki je prispevalo k pomembnemu povečanju trdnosti in odpornosti, ko se palica preobremeni. V praksi to pomeni znatno povečanje življenjske dobe palice in pomaga zmanjšati škodo slepega prostora, ki jo povzročijo uporabniki. Sekundarni vidik tega karbonskega ovoja je privlačen videz strukturiranega slepca v kombinaciji z EVA gumijastim ročajem FullShrink ustvarja popolnoma drsno površino. Poleg tega je v hladnem vremenu v primerjavi s prejšnjo generacijo serije Etna z deljenim ročajem veliko toplejše. PowerJoin ni tako presenetljiva podrobnost kot ovoj, ima pa pomembno vlogo pri prevzemu praznine. Vključuje majhen kovinski obroč na koncu vsakega spoja, kar znatno zmanjša poškodbe slepega materiala.

Kljub vsem prizadevanjem, da bi slepilo postalo trše, smo si prizadevali tudi za to, da bi bilo prazno vitkejše in zdaj lahko potrdimo, da so prazne plošče ETNA najtanjše v svojem razredu. Slepe površine ohranjajo nadpovprečno odlične sposobnosti igranja in igranja rib s paraboličnim delovanjem. Slepi deli so opremljeni z visokokakovostnimi in lahkimi vodili SiC, ki zagotavljajo nemoteno vodenje ribiške vrvi. So popolni pri porazdelitvi moči po celotni dolžini slepega prostora in gladko vodijo ribiško vrvico med ulitkom ali z bojem z ribami. Ročaju iz plute, ki je lep na dotik, sledi profilirana rjava EVA pena, ki nadomešča pluto na najbolj izpostavljenih mestih. Ročaj je zaključen z elegantnim aluminijastim pokrovčkom na koncu. Ta ročaj se popolnoma prilega vaši roki in olajša uporabo palice. Palice imajo pet vrst rezervnih konic različne togosti.

Poleg tega je palici priložen podaljšek, tako da lahko izbirate med krajšo ali daljšo palico, odvisno od mesta ribolova ali izbrane strategije. Od zdaj naprej ne boste več imeli težav pri odločanju, katero palico boste spakirali za naslednjo ribiško odpravo. Pri tej univerzalni podajalni palici je očitno.

Tehnični parametri:
Napajalnik tipa Duo 300-360cm / 90g
Število delov: 3
Premer zavitka nad ročajem: 11,84 mm
Število vodnikov: 11
Dolžina prevoza: 106cm
Teža: 238g
Ročaj: pluta in EVA pena
Dolžina ročaja (od dna praznine do pravega sedeža): 44,5 cm

Napajalnik tipa Duo 330-390cm / 100g
Število delov: 3
Premer zavitka nad ročajem: 12,62 mm
Število vodnikov: 12
Dolžina prevoza: 115cm
Teža: 243g
Ročaj: pluta in EVA pena
Dolžina ročaja (od dna praznine do pravega sedeža): 46,5 cm

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Dolžina

Izmetna teža

Število delov

Transportna dolžina

115 cm

Število obročev

12

Akcija

Specifikacija materiala

Carbon PowerWrap

Teža

243 g

Serije

Zasnovan v

Slovaška

Država izvora

Kitajska

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0
0 x ocenjeno

Imate Delphin Magma M3 Duo Feeder 3,3 - 3,9 m 100 g , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj