cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

Gardena Combi Handle 5550 150cm

Ročaj za čistilni sistem. GARDENA Ročaj za tekočo vodo 150 je primeren za individualno in v skladu s potrebami razširitev vseh originalnih dodatkov za sistem GARDENA Cleansystem. Ker ima ročaj enostavno oprijemljivo plastično prevleko, je rokovanje p

Koda izdelka: 17807135 | ID: 354157

€44,90
€50,90
- 11%
Na zalogi spletne trgovine 1 kos
Pošljemo dnes
, 2021-05-25
Brezplačno darilo 
Pri vsakem nakupu nad 49 € si lahko izbereš darilo po svojem okusu.
Izberi darilo

Gardena Combi Handle 5550 150cm

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Ročaj za čistilni sistem. GARDENA Ročaj za tekočo vodo 150 je primeren za individualno in v skladu s potrebami razširitev vseh originalnih dodatkov za sistem GARDENA Cleansystem. Ker ima ročaj enostavno oprijemljivo plastično prevleko, je rokovanje prijetno, ni prask, ročaj je proti zdrsu in površina se nikoli ne prehladi.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Lastnosti:

  • Dolžina: 1,5 m
  • Uporaba: Za individualno in glede na potrebe podaljšanje
  • Neskončno prilagajajte vodo ali zapirajte - Čiščenje po hiši je bilo lažje. Voda teče skozi ročaj in jo je mogoče neskončno nastavljati ali zaklepati.
  • Prava količina negovalnih izdelkov - Zahvaljujoč razpršilniku lahko po potrebi doziramo ustrezne izdelke za nego GARDENA.
  • Vrhunska kakovost izdelka - Zanesljiva zmogljivost, zanesljivost in stalne inovacije.
  • Plastična prevleka je enostavna za roke - plastična prevleka je enostavna za roke in jih ščiti pred mrazom. Prav tako ščiti pred praskami.
  • Enostavna in varna tehnologija priklopa - ročaj tekoče vode preprosto pritrdite z vijačnimi priključki na originalni pribor GARDENA Cleansystem in varno in učinkovito očistite.
  • Praktično, priročno, učinkovito - Ročica za tekočo vodo 150 cm ima priključek OGS, zato jo je mogoče enostavno priključiti na sistemske armature GARDENA in vodno cev. Voda se skozi ročaj vodi neposredno do krtače ali čistila za okna. Brez težav pri odlaganju in zajetju vode iz vedra.

Parametri in specifikacija

Država izvora

Nemčija

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0
0 x ocenjeno

Imate Gardena Combi Handle 5550 150cm , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj