cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Gator GKPE-61-TSA

5
Trda torbica za tipkovnico z 61 tipkami iz trpežnega polietilena z notranjostjo, ki jo lahko prilagodite lastnim potrebam. Case ponuja dva nasprotujoča si zaklepa TSA in dva gumirana ročaja s težo skoraj 60 kg. Ima aluminijasto valan s črnim...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: GKPE-61-TSA | ID: 221146

Gator GKPE-61-TSA

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Trda torbica za tipkovnico z 61 tipkami iz trpežnega polietilena z notranjostjo, ki jo lahko prilagodite lastnim potrebam. Case ponuja dva nasprotujoča si zaklepa TSA in dva gumirana ročaja s težo skoraj 60 kg. Ima aluminijasto valan s črnim prahom. Notranje mere: 1118 x 441 x 152 mm, zunanje mere: 1270 x 546 x 229 mm, teža: 10,89 kg.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

5

István P.

Splošni vtis

Datum
30.05.2016

Egy erős, biztonságos tokot kerestem a hangszeremhez, és ez az! Jól konfigurálható a belső tere, jó az ár/érték aránya, mivel kerekei is vannak könnyű mozgatni! Mindenkinek ajánlom, aki a hangszerét biztonságosan szeretné szállítani!