https://eywa.muziker.com/uploads/cms_files/4880/488076/091630b6.jpg?ATTACHABLE_ITEM_TYPE=Cms::File&ATTACHABLE_ITEM_ID=3002

Muziker je kraj, ki povezuje vsakogar s svojimi prostočasnimi dejavnostmi. Ne glede na to, ali ste glasbenik, kolesar, ribič, golfist ali vse skupaj, vam vsak mesec omogočimo, da napredujete v svojih hobijih.

Ultra moderen hoverboard Inmotion E3 v beli barvi, skupaj z varno čelado znamke POC in športnimi očali v skupni vrednosti 990 €, je odličen komplet, ki ga lahko osvojite v našem julijskem izzivu.

Izzivu se lahko enostavno pridružite zelo enostavno. Vse, kar morate storiti, je, da do konca julija nekaj kupite pri nas in v košarici uporabite kodo:
HOVE

Sodeluj v nagradni igri!

Zmagovalec junijskega izziva za poletni vodni komplet, sestavljen iz paddleboarda z vesli in soprano ukulele Fender, je: Andrej Bohnec iz Ljubljane. Resnično čestitamo in že pošiljamo nagrado.

Z vnosom kupona za sodelovanje in oddajo naročila boste vključeni v nagradno igro. Ko se torej prostovoljno vključite v nagradno igro bo skrbnik nagradne igre - Muziker, a.s. s sedežem Einsteinova 18 Bratislava 85101, matična št: 35840773 (v nadaljnjevanju samo "skrbnik") za namen izvajanja nagradne igre obdeloval št. naročila in kontaktne podatke in sicer e-poštni naslov ter tel. št. v skladu s čl. 6, odst. 1 f) Naredbe Evropskega parlamenta in vlade (EU) 2016/679 o varstvu fizičnih oseb pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov, s katerimi se preklicuje smernica 95/46/ES (splošna naredba o varstvu osebnih podatkov). Vaše osebne podatke bomo obdelovali z namenom evidence v nagradni igri, za namen samega poteka nagradne igre in žrebanja in potencialnega kontaktiranja o zmagi ter dostavo potencialne nagradne. Proti obdelavi podatkov se lahko kadar koli pritožite. Vse informacije povezane z obdelavo in zaščito osebnih podatkov, vključeno z Vašimi pravicami so dostopne na naši spletni strani pod sekcijo Varstvo osebnih podatkov.

* General terms of competition

© 2004-2020 Muziker | Giveaway 2020
Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj