https://muzikercdn.com/uploads/cms_files/4509/450936/257da145.jpg

Muziker spaja vsakogar z njegovimi oziroma njenimi potrebami. Če si muzikant, kolesar, ribiš, golfist ali pa kar vse skupaj, vsak mesec imaš priložnost poskočiti na višjo stopnjo v svojih konjičkih.

Digitalni klavir Roland FP-30 je luksuzen inštrument z 88 tipkami, ki bi si ga želel katerikoli resen pianist. Pridružite se majskemu izzivu in mi te bomo vključili v žrebanje treh klavirjev v skupni vrednosti 1 785 EUR.

Dvojna možnost za zmago Če vneseš pri nakupu v košarici kupon ROLAND-FP30 in imaš hkrati v košarici kakšen izdelek od znamke Roland, se tvoje ime uvrsti v žrebanje kar 2x

V nagradno igro se lahko vključiš popolnoma enostavno. Dovolj je, če do konca maja pri nas opraviš nakup in v košarico vneseš kupon:
ROLAND-FP30

Sodeluj v nagradni igri!

Zmagovalec aprilskega izziva, kjer ste se potegovali za električno kitaro Jackson PRO DK2, je Temle Radu Ionut iz Romunije! Čestitamo in se veselimo z vami!

Z vnosom kupona za sodelovanje in oddajo naročila boste vključeni v nagradno igro. Ko se torej prostovoljno vključite v nagradno igro bo skrbnik nagradne igre - Muziker, a.s. s sedežem Einsteinova 18 Bratislava 85101, matična št: 35840773 (v nadaljnjevanju samo "skrbnik") za namen izvajanja nagradne igre obdeloval št. naročila in kontaktne podatke in sicer e-poštni naslov ter tel. št. v skladu s čl. 6, odst. 1 f) Naredbe Evropskega parlamenta in vlade (EU) 2016/679 o varstvu fizičnih oseb pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov, s katerimi se preklicuje smernica 95/46/ES (splošna naredba o varstvu osebnih podatkov). Vaše osebne podatke bomo obdelovali z namenom evidence v nagradni igri, za namen samega poteka nagradne igre in žrebanja in potencialnega kontaktiranja o zmagi ter dostavo potencialne nagradne. Proti obdelavi podatkov se lahko kadar koli pritožite. Vse informacije povezane z obdelavo in zaščito osebnih podatkov, vključeno z Vašimi pravicami so dostopne na naši spletni strani pod sekcijo Varstvo osebnih podatkov.

* General terms of competition

© 2004-2020 Muziker | Giveaway 2020
Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj