https://nginx.new.muzikercdn.com/uploads/cms_files/4097/409780/ead35b68.jpg

Muziker spaja vsakogar z njegovimi oziroma njenimi potrebami. Če si muzikant, kolesar, ribiš, golfist ali pa kar vse skupaj, vsak mesec imaš priložnost poskočiti na višjo stopnjo v svojih konjičkih.

Kdor želi posneti hit stoletja, potrebuje eno res dobro idejo in milion kvalitetnih igrač v studiu. Talenta in inspiracije žal ne znamo dobaviti, želimo pa poslati vsaj kvalitetno studijsko opremo v vrednosti 1400€. Da ti ne bo mraz pa damo zraven še eno jopico Muziker.

Vključi se v naš marčevski izziv in se poteguj za izdelke Audio-Technica

Studijski kondenzatorski mikrofon AT4040

Studijske slušalke zaprtega tipa ATH-M70x

Kondenzatorski USB mikrofon AT2020USB+

USB zvočna kartica Audient iD44

V nagradno igro se lahko vključiš popolnoma enostavno. Dovolj je, če do konca marca pri nas opraviš nakup in v košarico vneseš kupon:
AUDIO-TECHNICA

Sodeluj v nagradni igri!

Podvoji svojo možnost za zmago! Da se :)

Če v marcu kupiš kateri koli izdelek od znamke Audio-Technica in hkrat vneseš kupon AUDIO-TECHNICA v košarico, se tvoje ime v žrebanju znajde kar 2-krat, kar logično poveča možnosti za zmago. Zmagovalca ali zmagovalko bomo izžrebali na koncu meseca, ko bomo tudi objavili naš naslednji, aprilski izziv.

Zmagovalec februarskega izziva je Richard M. iz Slovaške, kateremu/kateri čestitamo in še danes pošiljamo kompletno kitarsko sanjsko opremo od znamke Fender v vrednosti 1 000 €.

Z vnosom kupona za sodelovanje in oddajo naročila boste vključeni v nagradno igro. Ko se torej prostovoljno vključite v nagradno igro bo skrbnik nagradne igre - Muziker, a.s. s sedežem Einsteinova 18 Bratislava 85101, matična št: 35840773 (v nadaljnjevanju samo "skrbnik") za namen izvajanja nagradne igre obdeloval št. naročila in kontaktne podatke in sicer e-poštni naslov ter tel. št. v skladu s čl. 6, odst. 1 f) Naredbe Evropskega parlamenta in vlade (EU) 2016/679 o varstvu fizičnih oseb pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov, s katerimi se preklicuje smernica 95/46/ES (splošna naredba o varstvu osebnih podatkov). Vaše osebne podatke bomo obdelovali z namenom evidence v nagradni igri, za namen samega poteka nagradne igre in žrebanja in potencialnega kontaktiranja o zmagi ter dostavo potencialne nagradne. Proti obdelavi podatkov se lahko kadar koli pritožite. Vse informacije povezane z obdelavo in zaščito osebnih podatkov, vključeno z Vašimi pravicami so dostopne na naši spletni strani pod sekcijo Varstvo osebnih podatkov.

* General terms of competition

© 2004-2020 Muziker | Giveaway 2020
Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj