https://nginx.new.muzikercdn.com/uploads/cms_files/3960/396095/5fc62752.jpg

Muziker je mesto, ki spaja vse vrste ljudi in prostočasnih aktivnosti.
Če si glasbenik, kolesar, ribič, golfist ali pa kar vse skupaj, vsak mesec od nas dobiš priložnost nadgraditi svoj hobi za kar nekaj stopenj.

Z električno kitro, ki se spomni še turških vpadov prav veliko ubijalskih riffov ne boš zaigral. Obesi jo na steno in pridruži se naši nagradni igri v kateri lahko osvojiš popolnoma novo, kompletno opremo za kitarista od znamke Fender v vrednosti 1 000 € in stilsko jopica Muziker.

V nagradno igro se vključiš popolnoma enostavno. Dovolj je, da do konca februarja pri nas opraviš nakup in v košarico vneseš kupon:
WIN-TERA
Zmagovalca februarskega izziva in novega ponosnega lastnika kitarskega kompleta Fender razglasimo marca, ko bomo predstavili tudi nov izziv z novimi nagradami.

https://nginx.new.muzikercdn.com/uploads/cms_files/3960/396096/6adea439.jpg

Zmagovalec januarskega izziva je Josef iz Benesov, kateremu čestitamo in še danes pošiljamo izvrstno smučarsko opremo.

Z vnosom kupona za sodelovanje in oddajo naročila boste vključeni v nagradno igro. Ko se torej prostovoljno vključite v nagradno igro bo skrbnik nagradne igre - Muziker, a.s. s sedežem Einsteinova 18 Bratislava 85101, matična št: 35840773 (v nadaljnjevanju samo "skrbnik") za namen izvajanja nagradne igre obdeloval št. naročila in kontaktne podatke in sicer e-poštni naslov ter tel. št. v skladu s čl. 6, odst. 1 f) Naredbe Evropskega parlamenta in vlade (EU) 2016/679 o varstvu fizičnih oseb pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov, s katerimi se preklicuje smernica 95/46/ES (splošna naredba o varstvu osebnih podatkov). Vaše osebne podatke bomo obdelovali z namenom evidence v nagradni igri, za namen samega poteka nagradne igre in žrebanja in potencialnega kontaktiranja o zmagi ter dostavo potencialne nagradne. Proti obdelavi podatkov se lahko kadar koli pritožite. Vse informacije povezane z obdelavo in zaščito osebnih podatkov, vključeno z Vašimi pravicami so dostopne na naši spletni strani pod sekcijo Varstvo osebnih podatkov.

* General terms of competition

© 2004-2020 Muziker | Giveaway 2020
Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj