cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez AEG14IIMH-NT

Elektroakustična kitara iz serije AEG, ki odlikuje vitko, tanko AEG obliko telesa v enem samem rezu in zagotavlja močan, uravnotežen zvočni zvok, brez izklopa ali prek ojačevalnika ali PA sistema. Hrbet, stranice in vrh instrumenta so izdelani iz...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: AEG14IIMH-NT | ID: 220059

Ibanez AEG14IIMH-NT

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Elektroakustična kitara iz serije AEG, ki odlikuje vitko, tanko AEG obliko telesa v enem samem rezu in zagotavlja močan, uravnotežen zvočni zvok, brez izklopa ali prek ojačevalnika ali PA sistema. Hrbet, stranice in vrh instrumenta so izdelani iz laminiranega mahagonija. Vrat s satenastim zaključkom je prav tako izdelan iz mahagonija in opremljen s palico palisanderja s premerom 400 mm, 21 prečkami in vlomi bisernih pik. Dolžina lestvice je 634 mm, širina matice 43 mm. Kitara je opremljena s sprejemnikom Fishman Sonicore in predojačevalnikom Fishman Sonitone, ki je zasnovan posebej za tanka telesa, ki zagotavlja dobro uravnotežen in naraven zvok. Ostale lastnosti vključujejo kromirane uglaševalnike, mostove palisa in strune D'Addario EXP. Most je opremljen z mostnimi zatiči Ibanez Advantage, ki jih je lažje izvleči in jih je lažje postaviti kot običajne zatiče. Poseben konec žarnice omogoča zatič enostavno oprijem in preprečuje, da bi se žebljiček preveč potisnil. Naravna barvna zasnova z visokim sijajem.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Indonezija