cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez AEW120BG Natural

Inovativna elektro-akustična kitara iz serije AEW, ki odlikuje tanjša, ojačitvena karoserija z AEW obliko, zaradi česar je odlična izbira za gigant pevcev. „Mehko“ florentinsko rezanje omogoča enostavno dostopnost do 17. steze. Telo in stranice...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: AEW120BG-NT | ID: 220980

Ibanez AEW120BG Natural

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Inovativna elektro-akustična kitara iz serije AEW, ki odlikuje tanjša, ojačitvena karoserija z AEW obliko, zaradi česar je odlična izbira za gigant pevcev. „Mehko“ florentinsko rezanje omogoča enostavno dostopnost do 17. steze. Telo in stranice instrumenta so izdelane iz eksotičnega lesa bubinga z lesenim hrbtnim trakom, večplastnim in vezivnim telesom palisavega lesa, ki daje značilen ton in videz, ki bo zbudil pozornost in vzbudil domišljijo. Zgornja deska iz smrekove smreke je opremljena z "X" okrasno leseno leseno rožico in bubinga / akacije / palisavega lesa z vložkom abalone. Vrat iz mahagonija z loputasto palico je opremljen s palico palisawood s polmerom 250 mm, 20 prečkami in vložki iz javorjevih pik. Dolžina lestvice je 648 mm, širina matice 42 mm. Kitara je opremljena s prevleko Fishman Sonicore in Ibanez AEQ-SP2 predojačevalnikom z vgrajenim tunerjem, ki zagotavljata odlično reprodukcijo in nadzor značilnosti tona ter enostavno upravljanje, izhoda 1/4 "in XLR pa ponujata različne možnosti neposrednega vtiča Za uporabo predpojavljalnika je potrebna 9V baterija. Druge značilnosti vključujejo most iz rožnega lesa s črnimi plastičnimi zatiči, kostno sedlo in vrvico, zlati tunerji s črnimi gumbi in D'Addario EXP11 prevleko iz brona 80/20, lahke strune (.012-.053) Naravna barvna zasnova s sijajnim zaključkom.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Japonska