cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez AEW4012AS Natural

Inovativna 12-strunska elektro-akustična kitara iz serije AEW, ki ima tanjša, ojačitvena telesa z obliko AEW, kar je odlična izbira za hripave kantavtorje. „Mehko“ florentinsko rezanje omogoča enostavno dostopnost do 17. steze. Telo, stranice in...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: AEW4012AS-NT | ID: 220982

Ibanez AEW4012AS Natural

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Inovativna 12-strunska elektro-akustična kitara iz serije AEW, ki ima tanjša, ojačitvena telesa z obliko AEW, kar je odlična izbira za hripave kantavtorje. „Mehko“ florentinsko rezanje omogoča enostavno dostopnost do 17. steze. Telo, stranice in vrh inštrumenta so narejeni iz eksotičnega figuraliziranega pepela iz lesa rožnatega lesa, ki prinaša značilen ton in videz, ki bo pritegnil pozornost in vzbudil domišljijo. Zgornja plošča vsebuje tudi okrasno lepilo „X“, leseno večnamensko in javorjevo rozeto. Vrat iz mahagonija z loputasto palico je opremljen s palico palisanderja z 20 podstavki in vložki iz javorjevih pik. Dolžina lestvice je 648 mm, širina matice 45 mm. Kitara je opremljena s prevleko Fishman Sonicore in Ibanez AEQ-SP2 predojačevalnikom z vgrajenim tunerjem, ki zagotavljata odlično reprodukcijo in nadzor značilnosti tona ter enostavno upravljanje, izhoda 1/4 "in XLR pa ponujata različne možnosti neposrednega vtiča Za uporabo predpojavljalnika potrebujete 9V baterijo. Druge funkcije vključujejo most iz rožnega lesa s črnimi plastičnimi zatiči, sintetičnim kostnim sedlom in vrvico, kromiranim tunerjem s črnim gumbom in prevleko D'Addario EXP36 s prevleko 80/20 brona, 12 -String Light strune (.010-.047) Naravna barvna izvedba s sijajnim zaključkom.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Japonska