cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez AEW40CD Natural

Inovativna elektro-akustična kitara iz serije AEW, ki odlikuje tanjša, ojačitvena karoserija z AEW obliko, zaradi česar je odlična izbira za gigant pevcev. „Mehko“ florentinsko rezanje omogoča enostavno dostopnost do 17. steze. Telo, stranice in...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: AEW40CD-NT | ID: 220984

Ibanez AEW40CD Natural

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Inovativna elektro-akustična kitara iz serije AEW, ki odlikuje tanjša, ojačitvena karoserija z AEW obliko, zaradi česar je odlična izbira za gigant pevcev. „Mehko“ florentinsko rezanje omogoča enostavno dostopnost do 17. steze. Telo, stranice in vrh instrumenta so narejeni iz eksotičnega lesa cordia, ki prinaša značilen ton in videz, ki bo pritegnil pozornost in navdihnil domišljijo. Ta redek les, skupaj s svojo rozeto, ki vsebuje leseno okrasitev s triom posebnega lesa, daje kitari kanček čudežnosti. Na zgornji plošči je tudi oznaka "X", medtem ko je telo vezano iz rožnega lesa in javora. Vrat iz mahagonija v obliki črke "C" je povezan z palico palisawood s polmerom 250 mm, 20 prečkami in vložki iz javorjeve pike. Dolžina lestvice je 651 mm, širina matice 43 mm. Kitara je opremljena s prevleko Fishman Sonicore in Ibanez AEQ-SP2 predojačevalnikom z vgrajenim tunerjem, ki zagotavljata odlično reprodukcijo in nadzor značilnosti tona ter enostavno upravljanje, izhoda 1/4 "in XLR pa ponujata različne možnosti neposrednega vtiča Za uporabo predpojavljalnika je potrebna 9V baterija. Druge značilnosti vključujejo most iz rožnatega lesa s plastičnim sedlom in črnimi plastičnimi zatiči, kromiranimi tunerji z gumijastim gumbom in D'Addario EXP11 prevlečen iz brona 80/20, lahke strune (.012 -.053) Naravna barvna zasnova s sijajnim zaključkom.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Japonska