cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez AGB200 Violin Sunburst

Električna bas kitara z votlim telesom iz serije Artcore, ki je bila zasnovana za predvajalnike, ki se uporabljajo za trdne base telesa, vendar želijo zvočni ton votlega telesa. Vrat v 770 mm povečuje udobje pri igranju, zvočno telo pa širi...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: AGB200-VLS | ID: 220991

Ibanez AGB200 Violin Sunburst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna bas kitara z votlim telesom iz serije Artcore, ki je bila zasnovana za predvajalnike, ki se uporabljajo za trdne base telesa, vendar želijo zvočni ton votlega telesa. Vrat v 770 mm povečuje udobje pri igranju, zvočno telo pa širi paleto zvoka, ki vam je na voljo. Hrbet, stranice in vrh instrumenta so izdelani iz javorjevega lesa. Tridelni vrat iz javorjevega in mahagonijevega umetniškega materiala Artcore je opremljen z zavezano, palico palisavega lesa s polmerom 400 mm z 22 srednjimi prečkami in vložki iz bele pike. Širina matice je 42 mm. Bass kitara je v položaju vratu in mostu opremljena z dvema pasivnima pickapa Classic Elite Bass. Druge funkcije vključujejo Gibraltar III basov most z 19 mm razmikom v vrvicah, zlato okovje in strune z merilniki .050 / .070 / .085 / .105. Barvna oblika violine Sunburst s sijajnim zaključkom.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Japonska