cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez AS93 Violin Sunburst

Električna kitara z votlim telesom iz serije Artcore, ki je bila predstavljena leta 2002 in je spoštovana zaradi svojega tona, vzdržljivosti in načina uglaševanja. Ta 'ekspresionistični' model je opremljen z originalnimi pasivnimi nabiralniki...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: AS93-VLS | ID: 221008

Ibanez AS93 Violin Sunburst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara z votlim telesom iz serije Artcore, ki je bila predstavljena leta 2002 in je spoštovana zaradi svojega tona, vzdržljivosti in načina uglaševanja. Ta 'ekspresionistični' model je opremljen z originalnimi pasivnimi nabiralniki Super 58 Ibanez z magneti Alnico - najprimernejšimi pickupi Georgea Bensona, Pat Methenyja in Johna Scofielda na lastnih modelih s podpisom Ibanez. Ti pickupi so priljubljeni v jazzu, vendar se odlično obnesejo v različnih situacijah in zagotavljajo gladke, niansirane tone in grizenje godrnjanja bluesa. Na instrumentu je tanjše, 67 mm globoko telo z vrhom, hrbtom in stranicami iz ognjenega javorjevega lesa. 3-delni vrat iz mahagonija in javora Expressionist je opremljen z zavezano palico palisawood s srednjimi prečkami, polmerom 305 mm in vložki iz akrilnega bloka. Dolžina lestvice je 628 mm, širina matice 43 mm. Druge značilnosti vključujejo most ART-1 z zadnjim dnom Quik Change III, zlato okovje, črni nabiralnik in strune z merilniki .010 / .013 / .017 / .030 / .042 / .052. Barvna oblika violine Sunburst.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Japonska