cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez AW400CE Natural

Elektroakustična kitara z vrezano dreadnought obliko telesa iz serije Artwood, ki je bila izdelana tako, da ustvarja tako tradicionalno kot moderno kitaro - ta model zato spoštuje bogato tradicijo akustične kitare, hkrati pa dodaja sodobne...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: AW400CE-NTG | ID: 221015

Ibanez AW400CE Natural

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Elektroakustična kitara z vrezano dreadnought obliko telesa iz serije Artwood, ki je bila izdelana tako, da ustvarja tako tradicionalno kot moderno kitaro - ta model zato spoštuje bogato tradicijo akustične kitare, hkrati pa dodaja sodobne interpretacije v iskanju najboljšega v tonu kitare . Odlikuje ga vrh iz trdne smrekove smreke, ki v kombinaciji z hrbtom mahagonijev in stranicami s satenastim zaključkom zagotavlja močan in hrustljav zvok z bogatejšo nizko dobo. Telo nadalje odlikuje vezava želve. Vrat iz mahagonija, povezan preko govejega sklepa, je opremljen s palico palisavega lesa premera 400 mm z javorjevimi vložki in 20 prečkami. Dolžina lestvice je 651 mm, širina matice 43 mm. Kitara je opremljena s piezo pickupom Fishman Sonicore in predpogoni Ibanez AEQ-SP2 z vgrajenim tunerjem, ki omogoča odlično reprodukcijo in nadzor značilnosti tona ter enostavno upravljanje, izhoda 1/4 "in XLR pa ponujata možnosti za številne neposredne aplikacije za vtičnike. Preamp za delovanje potrebuje 9V baterijo. Druge funkcije vključujejo Grover kromove odprte zobnike z maslenimi gumbi, kostno matico, mostiček palisavega lesa s kompenziranim kostnim sedlom in D'Addario EXP11 prevlečen iz 80/20 bronaste, lahke strune (.012 -.053) Most je opremljen z zatiči za most Ibanez Advantage, ki jih je lažje izvleči in jih je lažje namestiti kot standardne zatiče. Poseben konec žarnice omogoča, da se zatič enostavno oprijema in tudi prepreči, da bi se žebljiček potisnil Naravna barva v barvi z visokim sijajem.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Japonska