cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez B50

5-strunski banjo z zaprtim hrbtom, ki oddaja prijeten zvok po ceni, ki ne bo zlomila banke. Odlikuje ga enojna koordinatorna palica, platišče iz mahagonija in mahagonski resonator s slonovino. Vrat iz mahagonija je opremljen s plosko palico...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: B50 | ID: 221023

Ibanez B50

To je samodejni prevod s programsko opremo:

5-strunski banjo z zaprtim hrbtom, ki oddaja prijeten zvok po ceni, ki ne bo zlomila banke. Odlikuje ga enojna koordinatorna palica, platišče iz mahagonija in mahagonski resonator s slonovino. Vrat iz mahagonija je opremljen s plosko palico rožnega lesa z 22 prečkami. Dolžina lestvice je 670 mm, širina matice 32 mm. Druge značilnosti vključujejo kromirane tunike za banjo, kromirano naslonjalo za roke, mosto iz palisavega / javorja s kromiranim repnim delom in gumbe na jermenu na koncu ramen in telesa. Sijajni zaključek.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Japonska