cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez G10-3Q-NT 3/4

3/4-kratna klasična kitara iz serije Classical, ki je izredno dobro izdelana, cenovno ugodna in ima neokrnjeno tonalnost in zračnost veliko dražjih instrumentov. Ohišje instrumenta ima trden Engelmannov smrekov vrh s tradicionalnim ojačanjem...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: G10-3Q-NT | ID: 220603

Ibanez G10-3Q-NT 3/4

To je samodejni prevod s programsko opremo:

3/4-kratna klasična kitara iz serije Classical, ki je izredno dobro izdelana, cenovno ugodna in ima neokrnjeno tonalnost in zračnost veliko dražjih instrumentov. Ohišje instrumenta ima trden Engelmannov smrekov vrh s tradicionalnim ojačanjem ventilatorjev in klasično rozato iz mozaičnega dizajna ter stranice in hrbtišč iz mahagona s črno vezavo telesa. Vrat iz mahagonija je opremljen s palico palisa palisa z ravnim polmerom s kostnimi maticami in 19 podstavki. Dolžina lestvice je 580 mm, širina matice 48 mm. Druge značilnosti vključujejo mostiček iz klasičnega kitare z 12 luknjami s kompenziranim kostnim sedlom, zlati klasični uglaševalec in Savarez najlonske strune. Naravna barvna zasnova s sijajnim zaključkom.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Indonezija