cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez GRGM21C1GB

Kompaktna električna kitara iz serije miKro, ki oddaja zvok daleč nad svojo velikost - kot nalašč za mlade rockerje na poti navzgor ali začinjene cestne bojevnike na turneji. Ima topolovo telo in javor GRGM iz javorjevega vratu, opremljen s...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: GRGM21C1GB | ID: 221035

Ibanez GRGM21C1GB

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kompaktna električna kitara iz serije miKro, ki oddaja zvok daleč nad svojo velikost - kot nalašč za mlade rockerje na poti navzgor ali začinjene cestne bojevnike na turneji. Ima topolovo telo in javor GRGM iz javorjevega vratu, opremljen s palico palisawood s polmerom 400 mm z vložki 'sharktooth' in 24 srednjimi prečkami. Dolžina lestvice je 564 mm, širina matice 43 mm. Kitara je opremljena z dvema Powersoundovima humbuckerjevima nabiralnikoma, ki jih je mogoče nadzorovati s pomočjo tristranskega stikalnega stikala ter gumba za glasnost in zvok. Druge funkcije vključujejo fiksni most in kromirano strojno opremo. V kompletu je mehka torba za gig. Oranžna barvna zasnova.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Japonska