cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez GSR206L Black

Leva ročna 6-strunska električna bas kitara iz GIO serije, ki izgleda in igra bolje kot kateri koli drug instrument v svojem cenovnem razredu. Odlikuje ga telo iz mahagonija z dvojnim rezom in javorjevim vratom GSR6, ki je opremljen s palico...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: GSR206L-BK | ID: 221041

Ibanez GSR206L Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Leva ročna 6-strunska električna bas kitara iz GIO serije, ki izgleda in igra bolje kot kateri koli drug instrument v svojem cenovnem razredu. Odlikuje ga telo iz mahagonija z dvojnim rezom in javorjevim vratom GSR6, ki je opremljen s palico palisavega lesa premera 400 mm z belimi pikami in 22 srednjimi prečkami. Dolžina lestvice je 864 mm, širina matice 54 mm. Bas kitara je opremljena z dvema pasivnima Dynamix H pickapoma in posebnim Phat II aktivnim ojačenjem basov, ki doda dodatno moč nizkega cenovnega razreda. Druge funkcije vključujejo most B16 z razmikom med vrvicami 16,5 mm, kromirano strojno opremo in strune z merilniki .032 / .045 / .065 / .085 / .105 / .130. Črno barvno oblikovanje.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Japonska