cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez IJRG200-BL

4,36
Komplet električne kitare iz serije Jumpstart, ki vsebuje električno kitaro iz serije Gio, kombinirani ojačevalnik z 10 W, mehko gig torbo, elektronski digitalni sprejemnik, slušalke, kitarski trak in kabel, komplet izbirnikov in torbico za...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: IJRG200-BL | ID: 221073

Ibanez IJRG200-BL

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Komplet električne kitare iz serije Jumpstart, ki vsebuje električno kitaro iz serije Gio, kombinirani ojačevalnik z 10 W, mehko gig torbo, elektronski digitalni sprejemnik, slušalke, kitarski trak in kabel, komplet izbirnikov in torbico za dodatke. Kitaro odlikuje telo iz basovega lesa s standardno obliko Super ST in javorjevim vratom, ki je opremljen s palmino palisanderja s 24 podboji. Dolžina lestvice je 648 mm. Instrument je opremljen z dvema nabiralnikoma Ibanez PowerSound (PSND) s humbuckerjem s 3-mestnim preklopnim stikalom, gumbom za glasnost in ton ter sinhroniziranim tremolo mostom FAT 10. Modra barva. Kompaktni kombinirani ojačevalnik zagotavlja moč 10 W, kar je idealno za vaje in domačo vadbo. Odlikuje ga stikalo za izklop / izklop izkrivljanja ter 2-pasovni nadzor EQ in glasnosti za oblikovanje tona in zvoka ter 5-palčni zvočnik. Ojačevalnik je dodatno opremljen z izhodom za slušalke za tiho vadbo.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Velikost

Velikost


Funkcije

Stikalo

Navijalci


Lastnosti

Prednostna roka

Barva

Število prečk

24

Konfiguracija odjemnikov

HH

Mostič/tremolo

Barva glede na proizvajalca

Modra


Material

Konča

Vrat

Ubiralka

Hardware


Dodatki

Kovček/torba vklj.


Mere in teža

Dolžina skale (mm)

648

Ubiralka radius

16"

Širina sedla (mm)

43


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 11 uporabniških recenzij:

4,36

Ashot M.

Splošni vtis

Datum
10.08.2016
Ocenjena varianta

Good for it's prize. If you put new strings and use decent pedals you can use it in very small gigs, the practice amp is good too. But without locking tuners - it's useless to use the whammy bar.

Lukáš S.

Splošni vtis

Datum
17.08.2015
Ocenjena varianta

Až na to kombo som s týmto setom veľmi spokojný.