cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez M700S Antique Violin Sunburst

Mandolin z obliko karoserije v obliki črke F, ki ponuja edinstven, svež zvok. Odlikuje ga močan graviran vrh smrekove smreke v kombinaciji s trdnim vgraviranim hrbtnim javorjevim hrbtom in stranicami iz javorja za vrhunski klasičen videz. Njegov...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: M700S-AVS | ID: 221050

Ibanez M700S Antique Violin Sunburst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Mandolin z obliko karoserije v obliki črke F, ki ponuja edinstven, svež zvok. Odlikuje ga močan graviran vrh smrekove smreke v kombinaciji s trdnim vgraviranim hrbtnim javorjevim hrbtom in stranicami iz javorja za vrhunski klasičen videz. Njegov javorjev vrat je opremljen s plosko palico palisanderja z večstransko vezavo ABS. Dolžina lestvice je 350 mm, širina matice 30 mm. Druge značilnosti vključujejo zlate uglaševalce z akrilnimi gumbi in bronaste strune. Starinsko violinsko barvno oblikovanje z visokim sijajem.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Japonska