cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez RG350DXZ Deep Violet Metallic

Električna kitara z RG obliko telesa, ki je najbolj prepoznavna in najbolj prepoznavna kitara v Ibanez liniji. Tri desetletja kovine so kovali ta visoko zmogljiv stroj, ki ga je oprijel tako hitrost kot moč. Ima telo iz mahagona in tanek, raven...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: RG350DXZ-DVM | ID: 221057

Ibanez RG350DXZ Deep Violet Metallic

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara z RG obliko telesa, ki je najbolj prepoznavna in najbolj prepoznavna kitara v Ibanez liniji. Tri desetletja kovine so kovali ta visoko zmogljiv stroj, ki ga je oprijel tako hitrost kot moč. Ima telo iz mahagona in tanek, raven in hiter javorski vrat Wizard III, ki ponuja neomejeno zračnost za zahtevne igralce, z dvema oktavoma, vezanim palmardejem iz palisa za širok razpon tonov. Plošča je opremljena s 24 jumbo freti in "sharktooth" vložki. Dolžina lestvice je 648 mm, širina matice 43 mm, polmer prstov plošče pa 400 mm. Kitara je opremljena z dvema Quantum pasivno humbucking pickapi s keramičnimi magneti v položajih vratu in mostu ter enim Quantum pasivnim pasom z enim navitjem z magnetom Alnico v srednjem položaju. Skupaj zagotavljata pospešen odziv nizkih tonov za izjemno hitro sledenje hitrohtonega staccato riffing z drobljenjem srednjega dosega in natančno visoko kvalitetno artikulacijo. Tremolo most Edge-Zero II odlikuje sistem Zero Point, ki uravnava enostavnejše in hitrejše uglaševanje ter zagotavlja stabilno uglaševanje za dolge predstave, hkrati pa ohranja gladko igranje tremolo. ZPS je zasnovan za odstranjevanje vseh točk trenja in je najbolj uglajen Ibanez Back Stop doslej. Tudi ko se niz vrti, je izguba uglaševanja zmanjšana. Za igralce, ki imajo raje polni plavajoči sistem, preprosto odstranite stop stop. Inovativna uporaba dodatnega zunanjega para vzmeti omogoča lažjo prilagoditev in opazno večjo stabilnost uglaševanja kot tradicionalna plavajoča tremolo. Poleg tega ima instrument črno okovje in strune z merilniki .009 / .011 / .016 / .024 / .032 / .042. Globoko vijolična kovinska barva.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Japonska