cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez RGKP6-WK

Električna kitara s Super ST obliko telesa in vgrajena mini Korg Kaoss blazinica 2S, ki združuje preizkušeno klasiko in najnovejšo tehnologijo. Celotno telo inštrumenta je izdelano iz lesa iz mahagonija, na javorjevem vratu RGKP je nameščen...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: RGKP6-WK | ID: 221182

Ibanez RGKP6-WK

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara s Super ST obliko telesa in vgrajena mini Korg Kaoss blazinica 2S, ki združuje preizkušeno klasiko in najnovejšo tehnologijo. Celotno telo inštrumenta je izdelano iz lesa iz mahagonija, na javorjevem vratu RGKP je nameščen ščitnik palisavega lesa s 24 jumbo lokami. Širina matice je 43 mm, dolžina lestvice je 648 mm. Kitaro odlikujejo fiksni most, izhod za slušalke in črni Cosmo uglaševalec. Kakovost zvoka zagotavljata pasivna keramična prevleka IBZ-KP in vgrajeni distorzijski krog. Zvok je nastavljen in nadzorovan z glavnimi glasnostmi, stikalom popačenja, tonom distorzije in povečanjem distorzije ter stikalom za podlogo kotss (bypass). Kitara je narejena v barvi Weished Black.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Indonezija