cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez SA360QM-SPB

4,90
Električna kitara iz serije SA z obliko karoserije ST z obokano sprednjo ploščo, ki ponuja univerzalno uporabo v številnih žanrih. Telo je narejeno iz mahagonijevega lesa z javorjevo sprednjo ploščo in vezmi abalone. Tridelni vrat iz javorjevega...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: SA360QM-SPB | ID: 221183

Ibanez SA360QM-SPB

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara iz serije SA z obliko karoserije ST z obokano sprednjo ploščo, ki ponuja univerzalno uporabo v številnih žanrih. Telo je narejeno iz mahagonijevega lesa z javorjevo sprednjo ploščo in vezmi abalone. Tridelni vrat iz javorjevega SA je opremljen s palico palisanderja z 22 jumbo lokami. Širina matice je 43 mm, dolžina lestvice je 648 mm. Kitaro odlikuje tremolo bridge SAT Pro II in kromirana strojna oprema. Kakovost zvoka zagotavljajo 3 zasuki: 2 pasivna enosmerna Quantum pickapa z alnico magneti (vrat + sredina) in pasivna keramika True-Duo Bucker pickup z alnico magnetom (most). Zvok nadzorujemo s 5-smernim stikalom in potenciometrom glasnosti s stikalom True-Duo (push / pull). Kitara je narejena v barvi Sapphire Blue.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Indonezija


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

4,90

Petr K.

Splošni vtis

Datum
08.04.2017

Vyvážený sustain a přesné tremolo, krásně drží ton a nerozlaďuje se. Pro svou konfiguraci snímačů ideální pro blues a rockovou muziku. K tomu rozpojovatelný HB pomocí master potenciometru. Navíc opravdu vyvoňené zpracování korpusu. Prostě fajn kytara od Ibanezu, co za utržený peníz hezky vypadá a ještě lépe hraje.