cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Jackson JS32-7Q Dinky Tobacco Burst

4,25
7-strunska električna kitara z obliko telesa Dinky iz serije JS, ki prinaša klasičen Jackson ton, videz in zračnost. Odlikuje jo telo topola z vrhunsko luknjo z bleščečo odejo iz javorjevega vrha in sijajnim poliestrskim zaključkom ter...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (3)
Prodaja končana
Izberi alternativo (3)

Koda izdelka: 291-0112-590 | ID: 219619

Jackson JS32-7Q Dinky Tobacco Burst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

7-strunska električna kitara z obliko telesa Dinky iz serije JS, ki prinaša klasičen Jackson ton, videz in zračnost. Odlikuje jo telo topola z vrhunsko luknjo z bleščečo odejo iz javorjevega vrha in sijajnim poliestrskim zaključkom ter dlje-lestvi tridelni javorni vrat z vijakom z grafitno ojačitvijo za vrhunsko stabilnost, bela vezava, šal šal in saten. Vrat je opremljen s kompozicijo palisavega lesa s polmerom (12 ”-16”) s 24 podstavki in aluminijastimi vložki iz piramine. Dolžina lestvice je 673 mm, širina matice 47,6 mm. Kitara je opremljena z dvojnimi Jackson High Output 7-string strupnimi nabiralniki, ki jih je mogoče nadzirati s pomočjo Master Volume in Master Tone krmilnih gumbov s črnimi gumbi v stilu kupole in tristranskim stikalom rezila. Poleg tega ima poseben Jackson HT-7 7-String Hardtail most s strunami skozi karoserijo, Jackson tesnilnimi tunerskimi tunerji, plastično vrvico, pritrdilnimi vratnimi nastavki in NPS strune (merilniki: .009 -052). Barvni dizajn tobačnega praska.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Funkcije

Navijalci


Lastnosti

Prednostna roka

Barva

Konfiguracija odjemnikov

HH

Število prečk

24

Elektronika

Mostič/tremolo

Ne

Barva glede na proizvajalca

Tobacco Burst


Material

Trup

Vrhnja plošča

Vrat

Ubiralka


Dodatki

Kovček/torba vklj.

Ne


Mere in teža

Velikost prečk


Država

Država izvora

Indonezija


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

4,25