cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Jackson JS32Q Dinky DKA QM Natural Blonde

4,50
Električna kitara z obliko telesa Dinky iz serije JS, ki prinaša klasičen Jackson ton, videz in zračnost. Ima od lipovega lesa prečudovit javorjev zgornji del iz javorja in sijajnega poliestrskega zaključka ter enodelni javorski hitri javor s...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-0237-558 | ID: 219627

Jackson JS32Q Dinky DKA QM Natural Blonde

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara z obliko telesa Dinky iz serije JS, ki prinaša klasičen Jackson ton, videz in zračnost. Ima od lipovega lesa prečudovit javorjev zgornji del iz javorja in sijajnega poliestrskega zaključka ter enodelni javorski hitri javor s hitro grafitno ojačitvijo za vrhunsko stabilnost, šal za šal, belo vezavo, vezan vzglavnik in saten. Vrat je opremljen s kompozicijo palisavega lesa s polmerom (12 ”-16”) s 24 vložki v obliki palice in bisernimi vložki plavuti morskega psa. Dolžina lestvice je 648 mm, širina matice 42,8 mm. Kitara je opremljena z dvojnimi nabiralniki Jackson High Output s keramičnimi magneti, nadzorom Master Volume in Master Tone s črtami v črni kupoli in tristranskim stikalom rezila. Poleg tega vsebuje mostiček z dvojnim zaklepanjem Tremolo z dvojnim zaklepanjem Floyd Rose, mostno matico Jackson Floyd Rose, tesnilno lutko Jackson in strupe NPS (merilniki: .009 -042). Naravna barvna oblika Blonde.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Indonezija


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

4,50

Jarosław Z.

Splošni vtis

Datum
04.07.2016

na zdjęciu prezentuje się lepiej niż w rzeczywistości