cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Jackson Misha Mansoor Juggernaut BULB HT7 Silver Burst Sparkle

Podpisna sedem-strunska električna kitara s telesno obliko Juggernaut iz skupine Artist Signature, ki je bila zasnovana v sodelovanju z Mišo Mansoorjem, ki je znan po svojem mojstrskem kitarskem delu pri oblikovanju progresivne kovine Periphery....
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 280-3557-871 | ID: 219574

Jackson Misha Mansoor Juggernaut BULB HT7 Silver Burst Sparkle

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Podpisna sedem-strunska električna kitara s telesno obliko Juggernaut iz skupine Artist Signature, ki je bila zasnovana v sodelovanju z Mišo Mansoorjem, ki je znan po svojem mojstrskem kitarskem delu pri oblikovanju progresivne kovine Periphery. Inštrument je izdelan iz karameliziranega lipovega lesa z izrazito Jackson obliko telesa, ki ga je navdihnil Dinky, z elegantnimi lupinasti rogovi in udobno obrisano peto za vratom. Enodelni javorski ovratni ovratni javor je vrezan po Mansoorjevem lastnem profilu, odlikuje ga grafitna ojačitev, ivoroidna vezava, nastavitev palice palice na koncu pete in nastavitev ročno-uretanskega gela. Pametna plošča ebony s polmerom 508 mm je izdelana s 24 drsnimi ploščicami iz nerjavečega jekla, vložki piranhe, posebnimi perifernimi vložki iz periferije na 12. žlebu in fluorescentnimi stranskimi pikami Luminlay. Dolžina lestvice je 673 mm, širina matice 44,45 mm. Tonalno vsestranski zvok kitare izvira iz dvojnega Mansoorjevega podpisa z neposrednim nameščanjem Bare Knuckle "Juggernaut" 7-strunski zvočniki z brušenimi nikljevimi pokrovi in vgraviranim logotipom "Bulb", petvratnim stikalom, potisnim gumbom (vklop / izklop) Master Tone gumb in glavni gumb za nadzor glasnosti. Druge vrhunske lastnosti vključujejo Jackson vzvratno glavo AT1 z odprtinami za zaklepanje z Hipshot-om (3 na eni strani, 4 na drugi), hipshot 7 fiksni most, črni anodiziran aluminijast pokrov zadnje votline z lasersko vrezanim logotipom "žarnica", Grafična matica Graph Tech NuBone, črni ročaji s črnimi krmilnimi gumbi in d'Addario EXL117 strune (.011-.056 + .064). Priložena je črna torba Jackson z modrimi robovi in Mansoorjevim logotipom "žarnica". Silver Burst Sparkle barvni dizajn s sijajnim poliuretanskim zaključkom.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA