cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Jackson Misha Mansoor Juggernaut HT6 Matte Black

Električna kitara Signature z obliko telesa Juggernaut iz skupine Artist Signature, ki je bila zasnovana v sodelovanju z Mišo Mansoorjem, ki je znan po svojem mojstrskem kitarskem delu pri oblikovanju progresivnega metala Periphery. Inštrument je...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 280-3356-868 | ID: 219558

Jackson Misha Mansoor Juggernaut HT6 Matte Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara Signature z obliko telesa Juggernaut iz skupine Artist Signature, ki je bila zasnovana v sodelovanju z Mišo Mansoorjem, ki je znan po svojem mojstrskem kitarskem delu pri oblikovanju progresivnega metala Periphery. Inštrument je izdelan iz karameliziranega lipovega lesa z izrazito Jackson obliko telesa, ki ga je navdihnil Dinki, z mehkimi rožnatimi rogovi, zamaskiranimi iz naravnega javorjevega zavezovanja in udobno obrisane vratne pete. Enodelni javorski ovratni ovratni javor je vrezan po Mansoorjevem lastnem profilu, odlikuje ga grafitna ojačitev, ivoroidna vezava, nastavitev palice palice na koncu pete in nastavitev ročno-uretanskega gela. Pametna plošča ebony s polmerom 508 mm je izdelana s 24 drsnimi ploščicami iz nerjavečega jekla, vložki piranhe in fluorescentnimi stranskimi pikami Luminlay. Dolžina lestvice je 648 mm, širina matice 42,8 mm. Tonalno vsestranski zvok kitare izvira iz Mansoorjevega podpisa z dvojnim direktnim nameščanjem Bare Knuckle “Juggernaut”, s črnimi pokrovi, petsmernim preklapljanjem, potisnim (vklop / izklop) gumbom Master Tone in gumbom za nadzor glasnosti. Ostale vrhunske lastnosti vključujejo Jackson vzvratno glavo AT1 s tremi Hipshot odprtimi zaklepnimi nastavitvami na vsaki strani, Hipshot 6 fiksnim mostom, hard matico Graph Tech NuBone, zvitimi črnimi krmilnimi gumbi in d'Addario EXL 117 strune (.011 -.057). Priložena je črna torba Jackson z modrimi robovi in Mansoorjevim logotipom "žarnica". Mat črno barvni dizajn s satenastim uretanskim zaključkom.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA