cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Jackson Pro Dinky DK2Q Transparent Red

Električna kitara z obliko telesa Dinky iz serije Pro, ki je narejena iz najboljših delov za pro ton, stabilnost in vzdržljivost za oder in studio. Odlikuje jo jelševo telo s presenetljivim javorjevim zgornjim delom iz javorja 1/8 ”AAAA in...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-4105-590 | ID: 219582

Jackson Pro Dinky DK2Q Transparent Red

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara z obliko telesa Dinky iz serije Pro, ki je narejena iz najboljših delov za pro ton, stabilnost in vzdržljivost za oder in studio. Odlikuje jo jelševo telo s presenetljivim javorjevim zgornjim delom iz javorja 1/8 ”AAAA in sijajnim poliranjem ter ploščatim javornim ojačanim grafitnim ojačanim vratom z zavitimi petami in šalnim spojem, opremljenim s polmerom (12 ”-16”) ebenovinasta plošča z ebanovino z valjanimi robovi, 24 jumbo prečkami in izravnanimi črtastimi vložki. Dolžina lestvice je 648 mm, širina matice 42,86 mm. Kitara je opremljena s pikapolonico Direct Mount Seymour Duncan Zebra JB TB4 Humbucking v položaju mostu in s pikapolonico Direct Mount Seymour Duncan '59 Zebra Humbucking v položaju vratu. Zvok lahko nastavite s pomočjo gumbov Master Volume in Master Tone s črnimi gumbi v stilu kupole in petvratnim stikalom za pobiranje rezil. Druge funkcije vključujejo vgradni most Floyd Rose FRT-O2000 z dvojnim zaklepanjem Tremolo most in Floyd Rose R3 zaklepno matico, 6-v-linijski vijak z nastavkom Jackson z zapečatenimi tunerji, belim vratom in vezjem, palico za palico nastavitve in NPS strune (.009-.042). Prozoren rdeč barvni dizajn.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA