cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Jackson Pro Dinky DK2QM HT Chlorine Burst

Električna kitara z obliko telesa Dinky iz serije Pro, ki je narejena iz najboljših delov za pro ton, stabilnost in vzdržljivost za oder in studio. Odlikuje jo jelševo telo s presenetljivim javorjevim pokrovom japona 1/8 ”AAAA in sijajnim...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-4106-521 | ID: 219584

Jackson Pro Dinky DK2QM HT Chlorine Burst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara z obliko telesa Dinky iz serije Pro, ki je narejena iz najboljših delov za pro ton, stabilnost in vzdržljivost za oder in studio. Odlikuje jo jelševo telo s presenetljivim javorjevim pokrovom japona 1/8 ”AAAA in sijajnim polivkom ter plosko ojačan javor z ojačanim grafitom z vijačno hitrostjo, z zavitimi petami in šalnim spojem, opremljen s polmerom (12 ”-16”) javorjevo drsno desko z valjanimi robovi, 24 jumbo lokami in izravnanimi črnimi vložki. Dolžina lestvice je 648 mm, širina matice 43 mm. Kitara je opremljena s pikapolonico Direct Mount Seymour Duncan JB Humbucking v položaju mostu in z neposredno vgradnjo vrat vrat Mount Mount Seymour Duncan '59 Humbucking. Zvok lahko nastavite s pomočjo gumbov Master Volume in Master Tone s črnimi gumbi v stilu kupole in petvratnim stikalom za pobiranje rezil. Ostale značilnosti vključujejo 6-strunski most Jackson HT6 Hardtail z zasnovo skozi karoserijo, grafitno vrvico matico, 6-in-line glavo v obliki črke Jackson, s tesnjenimi zapornimi tunerji, belim vratom in zavezami za glavo, palico palice nastavitev, Dunlop ključavnice in NPS strune (.009-.042). Barvni dizajn Chlorine Burst.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA