cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Jackson SLATHXSD 3-7 Trans Red

7-strunska električna kitara s karoserijsko obliko Soloist iz serije X, ki vsebuje obokano telo iz lipovega lesa z zgornjim furnirjem iz javorjevega javora in konstrukcijo za vrat. V javorjevem javorju za daljši obseg se odlikuje grafitna...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-6172-503 | ID: 219602

Jackson SLATHXSD 3-7 Trans Red

To je samodejni prevod s programsko opremo:

7-strunska električna kitara s karoserijsko obliko Soloist iz serije X, ki vsebuje obokano telo iz lipovega lesa z zgornjim furnirjem iz javorjevega javora in konstrukcijo za vrat. V javorjevem javorju za daljši obseg se odlikuje grafitna ojačitev za vrhunsko stabilnost, šal v šali, Jackson AT-1 4 + 3 vzglavje in sijaj / barvan zaključek. Mejni polmer temnega palisavega lesa z mešanim polmerom (12 ”-16”) ima 24 podstavkov in zobnih vložkov iz biserne piranhe. Dolžina lestvice je 673 mm, širina matice 47,6 mm. Kitara je opremljena s parom posebnih nameščenih Seymour Duncan Blackouts AHB 7 z direktno nastavitvijo, ki jih je mogoče nadzorovati s 3-mestnim preklopnim stikalom s črno konico in nadzorom Master Tone in Master Volume s gumbi črne kupole. Ostale značilnosti vključujejo poseben most Jackson HT7 7-String Hardtail z zasnovo skozi karoserijo, Jackson tesnilni tunerji, lito matico Floyd Rose, enoplastni beli vratni vez in NPS strune (.009 -0,556). Prozoren rdeč barvni dizajn s sijajnim poliestrskim zaključkom.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA