cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Jackson SLATXMGQ3-6 Soloist Tobacco Burst

4,90
Električna kitara s karoserijsko obliko Soloist iz serije X, ki odlikuje prefinjen ergonomski dizajn, izjemno hitro igranje in seveda pošastni ton. Obokano telo instrumenta je izdelano iz lesa iz mahagonija, odlikuje pa ga konstrukcija skozi vrat...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-6260-590 | ID: 219604

Jackson SLATXMGQ3-6 Soloist Tobacco Burst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara s karoserijsko obliko Soloist iz serije X, ki odlikuje prefinjen ergonomski dizajn, izjemno hitro igranje in seveda pošastni ton. Obokano telo instrumenta je izdelano iz lesa iz mahagonija, odlikuje pa ga konstrukcija skozi vrat in karoserijo z vrtastim japonskim vrhom AAAA. Dvojne grafitne ojačitvene palice vodijo dolžino enodelnega javorjevega vratu s hitrostnim profilom, da ga utrdijo proti ekstremom narave, vendar ga zaščitijo proti upogibanju, medtem ko hitra kompozicija polimera palisa 12 "-16" ustvarja idealno igralno površino za maščobe in enostavno vezanje blizu zaklepne matice Floyd Rose R3, medtem ko se v zgornjih registrih postopoma sploščuje za strele, ki so hitri, in široke ovinke, ne da bi se bali. Na prstni plošči je 24 zobnih vložkov in bisernih zobnih vložkov piranha. Dolžina lestvice je 648 mm, širina matice 42,8 mm. Par EMG aktivnih humbucking pickupov - 85 vratnih pickup in 81 mostičkov - ustvarjajo vsestranske, ogromne in visoke izhodne tone za brutalno popačenje in jasno, hrustljavo čiščenje. Zvok je mogoče nadzirati s krmiljenjem glasnosti Master s črnim gumbom v stilu kupole in 3-mestnim stikalom za prevzem zvoka. Druge značilnosti vključujejo poseben vgradni most z dvema točkama Tremolo Floyd Rose z dvojnim zaklepanjem, Jackson 3 + 3 AT-1 vtičnico z nastavitvenimi stroji z blagovno znamko Jackson, črno strojno opremo, enoslojni vez s črnim vratom in strune NPS (.009-.042 ). Priloženi so tremolo roka, Dunlop Dual Locking jermeni in ključi Allen. Barvni dizajn tobačnega praska s poliranim sijajem.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

4,90