cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Jackson SLATXSD 3-7 Silverburst

4,75
7-strunska električna kitara s karoserijsko obliko Soloist iz serije X, ki vsebuje obokano telo iz lipovega lesa z zgornjim furnirjem iz javorjevega javora in konstrukcijo za vrat. V javorjevem vratu z daljšim merilnikom je grafitna ojačitev za...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-6170-545 | ID: 219594

Jackson SLATXSD 3-7 Silverburst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

7-strunska električna kitara s karoserijsko obliko Soloist iz serije X, ki vsebuje obokano telo iz lipovega lesa z zgornjim furnirjem iz javorjevega javora in konstrukcijo za vrat. V javorjevem vratu z daljšim merilnikom je grafitna ojačitev za vrhunsko stabilnost, šal šal, vzglavje Jackson AT-1 4 + 3 in barvan sijajni zaključek. Mejni polmer temnega rožnega lesa z mešanim polmerom (12 ”-16”) ima 24 podstavkov za skakalce in vložene biserne piranhe. Dolžina lestvice je 673 mm, širina matice 47,6 mm. Kitara je opremljena s parom neposrednih gorskih sejmov Direct Mount Seymour Duncan Blackouts, ki jih je mogoče nadzorovati s 3-mestnim preklopnim stikalom s črno konico ter nadzorom Master Tone in Master Volume. Druge značilnosti vključujejo poseben vgradni most Tremolo s sedem vrvicami Floyd Rose z dvojnim zaklepanjem, tesnilne lise iz Jackson-a, plastično vrvico, beli ovratnik in NPS strune (.009-.056). Silverburst barvni dizajn s sijajnim poliestrskim zaključkom.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

4,75