cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Jackson Soloist SLXFMG Trans Blue

Električna kitara s solistično obliko karoserije iz serije X, ki je napolnjena s čistokrvno Jackson-ovo DNK-konstrukcijo, ki prinaša fantastičen ton, izjemno hitro igranje in neverjetno vrednost za kitariste 21. stoletja. Odlikuje ga telo iz...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 291-6341-586 | ID: 219611

Jackson Soloist SLXFMG Trans Blue

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara s solistično obliko karoserije iz serije X, ki je napolnjena s čistokrvno Jackson-ovo DNK-konstrukcijo, ki prinaša fantastičen ton, izjemno hitro igranje in neverjetno vrednost za kitariste 21. stoletja. Odlikuje ga telo iz lipovega lesa z zgornjim furnirjem iz javorjevega plamena in sijajnim poliestrskim zaključkom ter enodelnim hitrim javorjevim vratom s šalom. Njegova vezana polmer polmera (12 ”-16”) palisavega lesa se dramatičneje ukrivi na posebni zaklepni matici Floyd Rose za lažje akordiranje in izravnava, ko se približa vratnemu sklepu za ovinke z nizkim učinkom, ne da bi se odstranil. Odlikuje ga 24 jumbo lopov in Jackson-ove izrazite vložene plavuti morskega psa. Dolžina lestvice je 648 mm, širina matice 42,86 mm. Kitara je opremljena z EMG humbucking pickupi - EMG 85 v položaju vratu in EMG 81 v položaju mostu -, ki dajejo dobro uravnotežen ton s tesnimi basi, steklenimi blazinicami in hrustljavimi višinami. Zvok lahko nadzirate s 3-mestnim stikalom rezila, glavnimi glasnostmi in glavnimi toni s črtali v stilu črne kupole. Druge funkcije vključujejo poseben dvotočkovni most Tremolo z dvojnim zaklepanjem Floyd Rose, enoslojni vez z belim vratom, 6-v-linijsko vreteno Jackson, s tesnjenimi tunerji in strunami NPS (.009 -042). Prozorna modra barvna zasnova.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

ZDA