cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Kawai CA67B

Digitalni klavir iz serije CA z zvočno tehnologijo Harmonic Imaging XL in novimi vzorci, vključno z zvoki koncerta Shigeru Kawai in klavirjem Grand Grand. Odlikuje ga 88-lesena tipkovnica s tipko II Grand Feel (GFII), protiutež, prevleka Ebony in...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: CA67B | ID: 221105

Kawai CA67B

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Digitalni klavir iz serije CA z zvočno tehnologijo Harmonic Imaging XL in novimi vzorci, vključno z zvoki koncerta Shigeru Kawai in klavirjem Grand Grand. Odlikuje ga 88-lesena tipkovnica s tipko II Grand Feel (GFII), protiutež, prevleka Ebony in Ivory Touch, vzorci za vsako tipko in zaznavanje trojnega senzorja.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Poleg tega ponuja 256-glasovno večglasje, 60 vrhunskih instrumentov / vokalnih zvokov, dvojni, razdeljeni in štirokotni način, LCD z osvetlitvijo ozadja (128 x 64 slikovnih pik), integrirane skladbe za vadbo (Alfred Czerny, Burgmüller, Beyer), Grand Sistem pedalov za občutek, Voicing, Virtual Technician, Concert Magic in Hymn Player funkcije, USB vmesnik za neposredno povezavo in snemanje, 37 predstavitvenih skladb in 2 uri klasične klavirske glasbe, vgrajen metronom in snemalnik za 10 pesmi, veliko efektov in Reverb . Klavir oglašajo dva 13 cm nizkotonska zvočnika, dva 5 cm visokotonska zvočnika in dva 8 x 12 cm zgornja zvočnika s skupno močjo 2 x 50 W. Poleg vmesnika USB ima dva izhoda za slušalke (1/4 ", 1 / 8 ") linija 1/8" stereo vhod, črta 1/4 "mono izhod, vhod / izhod na ravni linije in MIDI vhod / izhod. Dimenzije: 1455 x 457 x 927 mm, teža: 76 kg, črna barvna zasnova.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Vrsta klavirja


Funkcije

Vgrajen zvočnik

Da

Tehnologija tipkovnice

Število zvokov

Arranger

Ne

Spremljava

Ne

Metronom

Da

Tipke občutljive na dotik

Da

Sistem učenja

Ne

Bluetooth

Da


Lastnosti

Barva

Tipkovnica

Velikost tipkovnice

Polifonija

256

Število tipk

88

Površina tipkovnice

Barva glede na proizvajalca

Polished Ebony


Material

Konča

Mat


Vhodi in izhodi

USB MIDI

Da

USB to Device

Da

USB to Host

Da

Izhod za slušalke

Da


Napajanje

Napajanje

240V


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Indonezija