cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Korg ARP ODYSSEY Rev2

5
Analogni modul duofonskega sintetizatorja brez tipkovnice, ki temelji na oživljenem ARP ODYSSEY-u KORG - v svojem kompaktnem ohišju brez tipkovnice vsebuje popolnoma enako vezje kot original, zato je še lažje dobiti tako bogat analogni zvok, ki...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: ARP-Odyssey-rev2 | ID: 219701

Korg ARP ODYSSEY Rev2

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Analogni modul duofonskega sintetizatorja brez tipkovnice, ki temelji na oživljenem ARP ODYSSEY-u KORG - v svojem kompaktnem ohišju brez tipkovnice vsebuje popolnoma enako vezje kot original, zato je še lažje dobiti tako bogat analogni zvok, ki je samo pristen ARP ODYSSEY lahko proizvaja. Že od pojava leta 1972 je nešteto glasbenikov ljubilo ARP Odisejo kot klasičen analogni sintetizator. Štirideset let pozneje, leta 2015, je s svetovalno pomočjo Davida Prijatelja, soustanovitelja podjetja ARP Instruments Company, KORG obudil ARP ODYSSEY s popolno reprodukcijo originalnega vezja ARP Odyssey. Z dodajanjem modula v svojo namestitev lahko uporabniki DAW izboljšajo svoje proizvodno okolje z močnim analognim zvokom, ki ga ni mogoče dobiti iz nobenega vtičnika. Omogoča tudi izvedbe s sekvencerjem, kot je KORG SQ-1, poljubno tipkovnico pa lahko povežete prek MIDI. Poleg tega modul ARP ODYSSEY na novo podpira nagib MIDI. Ohišje modula je bilo preoblikovano z močnim jeklenim podvozjem, ki ustreza tehtnim zvokom, ki jih ta instrument oddaja v svoji štiridesetletni zgodovini. Edinstvena oblika drsnih ročajev, njihovo gladko delovanje in razporeditev stikal vsekakor reproducirajo postavitev izvirnika kljub kompaktni izvedbi modula. Priloženi so napajalnik, telefonski kabel in mini-telefonski kabel. Dimenzije: 496 x 265 x 89 mm. Teža: 3,7 kg. Črno barvno oblikovanje z oranžnim sitotiskom.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne

Napajanje

Adapter


Dodatki

Adapter priložen

Da


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

5

Gregor S.

Splošni vtis

Datum
26.02.2017

Obwohl es sich hier um eine limitierte Edition handelt, wurde das Produkt zum Normalpreis angeboten, was absolut einmalig ist!