cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Korg Pitchclip White

Kompakten, natančen in enostaven kromatični sprejemnik za kitaro ali bas kitaro, ki ponuja zelo natančno uglaševanje, hitre in izjemno odzivne rezultate ter odlično vidljivost. Ima vgrajen piezo senzor, ki bo hitro zaznal vibracije instrumenta in...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: PITCHCLIP-CP2-WHITE | ID: 219789

Korg Pitchclip White

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kompakten, natančen in enostaven kromatični sprejemnik za kitaro ali bas kitaro, ki ponuja zelo natančno uglaševanje, hitre in izjemno odzivne rezultate ter odlično vidljivost. Ima vgrajen piezo senzor, ki bo hitro zaznal vibracije instrumenta in označil višino v merilniku. Jasen, svetel in lahko berljiv LED zaslon zagotavlja visok kontrast in širok kot vidnosti; indikacija števca ostane jasna tudi na slabo osvetljenih mestih. Nastavljiv je lahko za 120 stopinj, odsek merilnika / zaslona lahko dvignete, da igralcu zagotovite dobro vidnost med nastavljanjem v naravnem položaju. Vzvratna stran zaslona zagotavlja enostavno gledanje, če je nameščen na obeh straneh glave. Pohvali se s hitrim zaznavanjem in obdelavo tona, natančnostjo od ± 1 cent in z območjem zaznavanja, ki zajema od A0 (27,50 Hz) do C8 (4186 Hz). Uporaba široko dostopne litijeve baterijske kovanice (CR2032) zagotavlja velikodušnih 17 ur delovanja. Funkcija samodejnega izklopa samodejno izklopi sprejemnik, ko približno deset minut ne zaznate nobenega zvoka, s čimer se izognete nepotrebni porabi baterije. Dimenzije: 52 x 24 x 34 mm. Teža: 18 g (vključno z baterijo). Bela barva.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Da

Tip akumulatorja

CR2032/3V

Napajanje

None, Only Battery Operated


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska