cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Korg Sledgehammer

5
Kompaktni kromatični sprejemnik za kitaro / bas iz serije Sledgehammer z visoko udarnim cevastim dizajnom, ki odlikuje bistveno spremembo operativnosti v primerjavi s prejšnjimi uglaševalnimi sprejemniki. Ker je stikalo za shuttle na obeh...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: SLEDGEHAMMER | ID: 219782

Korg Sledgehammer

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kompaktni kromatični sprejemnik za kitaro / bas iz serije Sledgehammer z visoko udarnim cevastim dizajnom, ki odlikuje bistveno spremembo operativnosti v primerjavi s prejšnjimi uglaševalnimi sprejemniki. Ker je stikalo za shuttle na obeh straneh, lahko uporabnik enostavno uporablja tuner z eno roko, medtem ko igra vrvico z drugo, denimo pri vrtenju nastavitvenega zatiča. Preprosto vrtenje stikala rahlo navzgor ali navzdol lahko uporabnik vklopi / izklopi, preklopi načine in gladko prilagodi umerjanje. Barvni LCD z visoko vidljivostjo se uporablja za zagotavljanje izredno jasnega VA merilnika visoke kontrasta in širokega vidnega kota. Tuner poleg običajnega kromatičnega načina omogoča izbiro načina kitare ali basa. V vsakem načinu je poleg imena opombe prikazana številka niza, kar omogoča samozavestno in enostavno nastavitev. Ponuja tudi ploščate nastavitve in nastavitvene kapice ter zagotavlja opozorilo o previsokem navijanju prvega niza in tako prepreči pretrganje niza. Sponka uglaševalca je zasnovana tako, da omogoča čim učinkovitejšo povezavo z instrumentom, kar zagotavlja trden oprijem. Dvojni mehanizem gibljive roke in krogličnega sklepa hkrati zagotavljata tako vzdržljivost in prosti obseg nastavitev kota. Igralci imajo prilagodljivost, da postavijo tuner, kjer koli jih potrebujejo. Na voljo so številne funkcije: funkcija kalibracije omogoča različne koncertne nastavitve, funkcija samodejnega izklopa prihrani baterijo, funkcija za varnostno kopiranje pomnilnika pa ohrani vaše nastavitve, tudi ko je napajanje izključeno. Tuner napaja ena CR2032 litijeva baterija (priložena). Dimenzije: 63 x 62 x 52 mm. Teža: 25 g.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Lastnosti

Frekvenčni pas

Barva


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Da

Tip akumulatorja

CR2032/3V

Napajanje

None, Only Battery Operated


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Vietnam


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5