cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Kurzweil KA110

Prenosni digitalni klavir, ki ima 88-tipkovno popolnoma uravnoteženo tipkovnico, 500 prednastavitev in več kot 200 razpoložljivih slogov, od katerih je vsak na voljo v 4 različicah. Poleg tega ponuja 128-glasovno večglasje, LCD zaslon, 5 demo...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: KA110-BP | ID: 221110

Kurzweil KA110

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Prenosni digitalni klavir, ki ima 88-tipkovno popolnoma uravnoteženo tipkovnico, 500 prednastavitev in več kot 200 razpoložljivih slogov, od katerih je vsak na voljo v 4 različicah. Poleg tega ponuja 128-glasovno večglasje, LCD zaslon, 5 demo pesmi, možnost uporabe razdeljene tipkovnice in dvojnega glasu, podporno stopalko (Dodeli / enota) in krmilni gumb z veliko nastavitvami. Piano ponuja možnost snemanja prek funkcij Record, Accomainment in Melody 1-5 ter ima vgrajen 4-zvočniški stereo zvočni sistem z močjo 80 W. AUX vhodi in izhodi, 2 vhoda za slušalke (6,3 mm priključek) , MIDI vhod / izhod, vrata USB, vhod SD kartice in vhod napajanja 15 V DC. Dimenzije: 136 x 37 x 14,3 cm, teža: 20 kg.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Barva


Napajanje

Napajanje

240V


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska