cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Kurzweil PC3A7

4
76-tipkovni krmilnik / delovna postaja, ki združuje Kurzweil častitljivi PC3, KORE 64 in Artis German D Grand Piano zvok. Vzorci neverjetnega tona, realizma in izraza spodbujajo zvočni motor VAST PC3, medtem ko tovarniško nameščeni...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: PC3A7 | ID: 220780

Kurzweil PC3A7

To je samodejni prevod s programsko opremo:

76-tipkovni krmilnik / delovna postaja, ki združuje Kurzweil častitljivi PC3, KORE 64 in Artis German D Grand Piano zvok. Vzorci neverjetnega tona, realizma in izraza spodbujajo zvočni motor VAST PC3, medtem ko tovarniško nameščeni sintetizatorji, električne kitare, hupe, bobni in tolkala KORE 64 širijo zvočno paleto. Ponuja tudi organe KB3 ToneReal po vzoru klasičnih organov Hammond, Vox in Farfisa ter vse potrebne kontrole, vključno z 9 realističnimi ojnicami. Skupno klavir ponuja več kot 1300 tovarniških programov, ki ponujajo obilo zvokov od klasičnega do sodobnega. Resna zbirka, ki se začne z 9-palčnim klavirjem Artis German, starinskimi električnimi klavirji serije PC3, klavinami, sintetizatorji, bogatimi in realističnimi godalnimi odseki in orkestri, kitarami, tolkali in še veliko več. Zmogljiv motor FX ponuja na stotine nagrajenih reverb, zamud, zborov, flangerjev, faz, distorzij, rotacijskih ojačevalnikov, kompresorjev in še več, z vgrajenim Global Master EQ in večpasovnim kompresorjem. Tipkovnica ima 76 občutljivih tipk s hitrostjo in naknadnim dotikom s poltehtanim delovanjem. Klavir ponuja kombinacije slojev in razdeljevanja za navdih, pa tudi postavitve, ki zagotavljajo orodja za prevzem poveljevanja predstavam v živo, vključno z do 16 neodvisnimi conami, učinki, dodelitvami krmilnikov, sprožilnimi "Riffs" in 16 arpeggiatorji. Opremljen je tudi z 29 programabilnimi fizičnimi krmilniki, vključno z 9 drsniki, 10 stikali, 2 kolesoma, mono pritiskom, vhodom Super Ribbon, vhodom regulatorja dihanja, 3 vhodi za stikalno pedalo in 2 vhodoma za neprekinjeno pedalo za upravljanje; plus priročen - / + kontrolnik za prenos, ki se nahaja tik na zaslonu. Zvočni katalog lahko po potrebi organizirate in označite z zaznamki, izbire pa lahko prikličete z enim pritiskom na gumb. Shranjevanje, nalaganje, posodobitve operacijskega sistema in funkcije MIDI so na PC3A enostavni tako z vgrajenimi vrati USB Host in Device. Na voljo je urejevalnik programske opreme za poglobljeno urejanje programov, nastavitev in učinkov PC3A. Vključeni so napajalni kabel, kabel USB na stikalni pedal in 4 samolepilne noge. Dimenzije: 110 x 355 x 1212,9 mm. Teža: 16,94 kg.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Napajanje

Napajanje

240V


Dodatki

Adapter priložen

Da


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

4