cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Line6 Firehawk FX

4,14
Multi-efektni procesor za električno kitaro iz serije Firehawk, ki združuje ton vrhunske kakovosti z intuitivnim brezžičnim urejanjem za hitre prilagoditve. Na voljo je z aplikacijo Firehawk Remote za iOS in Android, ki ponuja več kot 300...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: FIREHAWKFX | ID: 220854

Line6 Firehawk FX

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Multi-efektni procesor za električno kitaro iz serije Firehawk, ki združuje ton vrhunske kakovosti z intuitivnim brezžičnim urejanjem za hitre prilagoditve. Na voljo je z aplikacijo Firehawk Remote za iOS in Android, ki ponuja več kot 300 legendarnih ojačevalnikov in učinkov (vključno z 48 HD modeli). Omogoča tudi dostop do 128 notranjih prednastavitev in obsežno knjižnico tonov, funkcijo iskanja tonov in podrobno urejanje. Procesor ponuja krmiljenje tona na vozilu, 5 FX vklop / izklop, kanalske in bančne stopalke z barvnimi LED obroči, loputa z enim gumbom, stikalo za vklop, standardni 1/4 '' 1M-Ohm kitarski vhod, VDI (Variax) vhod, dva izhoda, FX zanka, USB povezljivost in ultra nizka latenca. Procesor se lahko uporablja tudi kot idealen vmesnik za snemanje kitare za PC, Mac in iOS ter omogoča ustvarjanje, shranjevanje in priklic neomejenih prednastavitev v oblaku in deljenje tonov prek Twitterja in Facebooka. Dimenzije: 381 x 699 x 165 mm.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Napajanje

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Da


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 4 uporabniških recenzij:

4,14

Mátyási R.

Splošni vtis

Datum
09.12.2016

Jópár multieffekt megfordult már nálam, de a Firehawk veri az összeset mind hangminőségben, mind kezelhetőségben. Patch-eket bluetooth-on keresztül, a mobilomon gyártok pillanatok alatt, és a több tízezernyi online letölthető patch egyszerűen mesés hangszínforrás. A Firehawk nekem egy óriási lépésnek tűnik a multieffektek és a kompakt pedálok közti hangminőség-beli különbségek legyűrésében. Csak ajánlani tudom.