cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Line6 Variax Standard BK

Posebna električna kitara z ročno izrezljanim lahkim ohišjem z dvojno obliko telesa iz serije Variax Standard, ki vsebuje poseben elektronski sistem, povezan s programsko opremo Variax Workbench HD, ki omogoča igralcu, da premika meje svojega...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: GVRXSTBLK | ID: 220868

Line6 Variax Standard BK

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Posebna električna kitara z ročno izrezljanim lahkim ohišjem z dvojno obliko telesa iz serije Variax Standard, ki vsebuje poseben elektronski sistem, povezan s programsko opremo Variax Workbench HD, ki omogoča igralcu, da premika meje svojega zvoka ali oblikuje svoj, edinstven zvok. Celotno telo instrumenta je izdelano iz kakovostnega jelševega lesa. Vijak na trdnem vratu je izdelan iz enega javorja in ima ploskoten C profil. Opremljen je s palčico palisandra z 22 prečkami in polmerom 336,6 mm. Dolžina lestvice je 647,7 mm, širina matice 41,9 mm. Poleg tega ima kitaro most po meri Tremolo in tri posebej zasnovane eno-tuljavaste enoprostorce z V-magneti Alnico, ki jih je mogoče nastaviti s programsko opremo Variax Workbench HD. Poseben nadzor nadalje omogoča uporabo 11 nadomestnih nastavitev, vključno z Open G, DADGAD ali Drop D ali 16 alternativnih nastavitev zvoka pickupov. Zvok lahko nadzirate s pomočjo glasnosti in tona in 5-smernim izbirnim stikalom. Kitara ponuja tudi VDI (Variax Digital Interface) priključek za neposredno povezavo z več efektnim procesorjem Line 6 POD HD in zaprtimi glavami strojev. Instrument deluje kot običajna električna kitara s pasivno elektroniko, kadar se uporablja z baterijo (brez napajalnika). Na voljo je z napajalnikom, baterijo, VDI / USB adapterjem, USB kablom, VDI kablom in programsko opremo Variax Workbench HD. Črno barvno oblikovanje.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Prednostna roka

Barva

Barva glede na proizvajalca

Črna


Material

Ubiralka


Država

Država izvora

Kitajska