cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

M-Audio KEYSTATION 88 II

Klaviature do 88 tipk | Koda izdelka: 9900-50832-00 | ID: 217523

13x
Ni več v prodaji
M-Audio KEYSTATION 88 II
Primerjaj 4 alternative tega izdelka

Ta izdelek se je prenehal izdelovati ali pa ni več del naše ponudbe.
Iščete zamenjavo?

+38617778667 Napišite nam

M-Audio KEYSTATION 88 II

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Preprost, a zmogljiv MIDI krmilnik tipkovnice iz serije Keystation, ki je bil zasnovan za sekvenciranje glasbe in igranje navideznih instrumentov na Macu ali PC-ju. Odlikuje jo 88 poltehtenih poltehtanih tipk, občutljivih na hitrost, in vrsto kontrol, ki širijo obseg predvajanih not, izrazne zmožnosti in izboljšajo potek snemanja. Ponuja gumbe za oktave; nagibna in modulacijska kolesa; ter transport in smerne kontrole za predvajanje, izvajanje in snemanje s katero koli glasbeno programsko opremo brez uporabe miške ali sledilne ploščice. Vključuje tudi 6,3-milimetrski (6,3 mm) vhodni pedal za vzdrževanje, ki omogoča uporabo zunanjega upravljalnega pedala, kot je SP2 (naprodaj posebej), za originalni sistem za klavir. Lahek in vzdržljiv krmilnik je kot nalašč za potujoče glasbenike, ki želijo ob nastopih v živo prevzeti glasbeno programsko opremo, ali producente, ki želijo v svoj studio dodati intuitiven MIDI krmilnik z gladko tipko. Za enostavno uporabo in prenosno nastavitev je naprava opremljena z USB-jem, združljiva z razredom in podpira povezljivost USB-MIDI. Poleg tega podpira tudi povezljivost sistema iOS s kompletom Apple iPad Camera Connection Kit (naprodaj posebej), ki omogoča delovanje in sestavo z zvočnimi aplikacijami na iPadu in drugih napravah iOS. V kompletu s krmilnikom je vrhunski virtualni instrument podjetja SONiVOX - Eighty-Eight Ensemble je klavirski instrument svetovnega razreda, ki verodostojno posname 9-metrski klavir CD327 Steinway. Osemdeset in osem ansambel natančno posnet in strokovno vzorčen ponuja vsakemu producentu in izvajalcu priložnost, da svojim skladbam, posnetkom in izvedbam vlije čudovit realizem svetovnega klavirja. Ponuja kombinacije zaplat za nanos strun, sintetičnih blazinic in zborovskih blazinic z vzorci klavirja z visoko natančnostjo in ustvarjanje razvijajočih se, bujnih zvočnih kulis in tekstur. Vključen je tudi Ableton Live Lite - eden najbolj priljubljenih izvedbenih in produkcijskih programov, ki so na voljo na svetu. Zmogljivo orodje za ustvarjanje glasbe omogoča glasbenikom in producentom, da spontano sestavljajo, snemajo, remiksirajo, improvizirajo in urejajo glasbene ideje v tekočem avdio / MIDI okolju. Vključena je tudi Xpand! 2, multi-timbralna delovna postaja, ki ponuja štiri aktivne zvočne reže ali dele na obliž. Vsak del je opremljen s svojim kanalom MIDI, obsegom opomb (območje), mešanjem, arpegiranjem, modulacijo in učinki - odlična metoda za ustvarjanje posameznih delov. Xpand! 2 razkrije svojo resnično moč, če izkoristite štiri dele za izdelavo enega neverjetnega obliža. Strokovna ekipa za oblikovanje zvoka pri Air Music Tech je z uporabo vsega, od valovnih tabel in FM sinteze do predvajanja vzorcev, skrbno ustvarila na tisoče popravkov Xpand! 2, pripravljenih za predvajanje. Mere: pribl. 1346 x 240 x 100 mm. Teža: pribl. 7,3 kg

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Število tipk

88

Tipkovnica

Možnost delovanja na baterijo

Ne

Velikost tipkovnice

Površina tipkovnice

USB MIDI

Da

Vsebina paketa

Adapter priložen

Ne

Teža

7,7 kg

Napajanje

Adapter

Država izvora

Kitajska

Skupna recenzija na podlagi 13 uporabniških recenzij:

13x

4,15

Imate M-Audio KEYSTATION 88 II , ali ste ga že uporabljali?

Loránt S.

Kvaliteta izdelave

Lastnosti/možnosti

Razmerje med kvaliteto in ceno

Splošni vtis

Datum
10.08.2020

Ár/érték arányban megfelelő. A rugóknak valóban van egy pici hangjuk, de ettől függetlenül nekem bevált.

Srđan C.

Kvaliteta izdelave

Lastnosti/možnosti

Razmerje med kvaliteto in ceno

Splošni vtis

Datum
30.06.2020

Tomáš R.

Kvaliteta izdelave

Lastnosti/možnosti

Razmerje med kvaliteto in ceno

Splošni vtis

Datum
18.01.2018

Vince G.

Kvaliteta izdelave

Lastnosti/možnosti

Razmerje med kvaliteto in ceno

Splošni vtis

Datum
03.08.2017

Kellemes a billentése, érzésben valahol fél úton van a kalapács-, mechanika és a szintimechanika között. Ha valaki nem feltétlenül zongorista több, mint ideális. Kézkímélő, gyakorlásra szuper. A rugók picit hangosak.

Stefan M.

Kvaliteta izdelave

Lastnosti/možnosti

Razmerje med kvaliteto in ceno

Splošni vtis

Datum
19.07.2017

Хубавото е, че получих пълната гама от 88 клавиша, за доста ниска цена. Клавишите има нетипично "пружинно" усещане при натискане, което първоначално не ми беше комфортно, но после му свикнах. Но имаше един фатален проблем - различните клавиши произвеждаха различна сила на звука, дори при еднаква сила на натиск. Особено изразена беше разликата между черни и бели клавиши - при максимална сила на натиска, черните клавиши произвеждаха velocity 120-127 (около максимума), докато белите трудно отиваха над 100.

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj