cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Magnus Fughetta 2M28 Elektronske orgle

Kompakten virtualni organ, ki je idealen za majhne in prijetne notranjosti, kot so kapelice in majhne cerkve, in ponuja preprosto, a klasično obliko, zaradi katere je zelo ergonomska in prijetna za igranje. Konzola instrumenta je izdelana iz...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: Fughetta2M28 | ID: 220160

Magnus Fughetta 2M28 Elektronske orgle

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kompakten virtualni organ, ki je idealen za majhne in prijetne notranjosti, kot so kapelice in majhne cerkve, in ponuja preprosto, a klasično obliko, zaradi katere je zelo ergonomska in prijetna za igranje. Konzola instrumenta je izdelana iz masivnega hrasta - polnega brezčasja in naravnih lepot, v kombinaciji z dvema plastičnimi ročnimi tipkovnicami s 17 bati pod ročno 1. Vsebuje pa tudi 28 lesenih zavihkov raket z LED indikatorji, 2 x 16 LCD zaslon in pedal tabla s 30/32 tipkami (vzporedno / radialno). Orgle so opremljene s tehnologijo VPO (Virtual Pipe Organ) in razsvetljavo brez senc na pedali za enostavno upravljanje. Priložena je klop za nastavitev višine z okroglim profilom. Dimenzije: 1560 x 600 x 1330 mm. Teža: 150 kg. Naravna barvna zasnova.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Napajanje

Napajanje

240V


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Poljska