cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Magnus Silesia 3M72 Elektronske orgle

Vrhunski navidezni organ, ki vsebuje vse najboljše rešitve, ki jih ponuja Magnus: 72 osvetljenih lesenih gumbov, 32000 splošnih kombinacij, LCD zaslon (2 x 16), sistem EasyOn in dve senčniki. Njena konzola je izdelana iz masivnega hrasta in ima...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: SILESIA3M72 | ID: 220164

Magnus Silesia 3M72 Elektronske orgle

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Vrhunski navidezni organ, ki vsebuje vse najboljše rešitve, ki jih ponuja Magnus: 72 osvetljenih lesenih gumbov, 32000 splošnih kombinacij, LCD zaslon (2 x 16), sistem EasyOn in dve senčniki. Njena konzola je izdelana iz masivnega hrasta in ima tri ročne plastične ročne tipkovnice, rollschweller in dva pedala za nabrekanje, 8 lesenih batnic, rolko, ki se lahko zaklene, pedalno ploščo po izbiri (30 ali 32 tipk, vzporedno ali radialno) , dve stopalki ojačevalnika in crescendo pedala. Orgle so opremljene s tehnologijo VPO (Virtual Pipe Organ) in klopjo z nastavljivo višino z okroglim profilom. Dimenzije: 2030 x 810 x 1500 mm. Teža: 350 kg. Naravna barvna zasnova.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Napajanje

Napajanje

240V


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Poljska